REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
110
Lietuvos rinktinė renkasi į pirmąją stovyklą Palangoje (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Pagaliau išaušo diena, kai oficialiai prasideda Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės įdomybės. Į Palangoje esantį viešbutį „Vanagupė“ susirinko kandidatai.

110

Pagaliau išaušo diena, kai oficialiai prasideda Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės įdomybės. Į Palangoje esantį viešbutį „Vanagupė“ susirinko kandidatai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis dar prieš vidurdienį koridoriuje trypčiojo Mindaugas Kuzminskas, kuris ketvirtadienį lankėsi pajūryje vykstančiame Lietuvos lengvosios atletikos čempionate ir čia rengė savo vardo stovyklą vaikams.

REKLAMA

Vėliau su neseniai gautu „Renault“ automobiliu atvyko ir treneris Dainius Adomaitis. Pro duris žengė ir masažuotojas bei rinktinės talismanas Juozas Petkevičius, jam oficialiai numatytos techninio vadybininko pareigos.

Vos pamatę 38-rių veteraną Mindaugą Lukauskį, dauguma fotografų šoko jį fotografuoti. Tiesa, su „Lietuvos rytu“ sutartį pasirašęs krepšininkas nėra vienas kandidatų būti D. Adomaičio kariaunoje.

REKLAMA
REKLAMA

Trenerių štabas rinkosi toliau: Ramūnas Šiškauskas taip pat pasirodė vienas pirmųjų. 

Apie 13 valandą sugužėjo ir nemažai krepšininkų: Lukas Lekavičius, Martynas Gecevičius, Eimantas Bendžius, Rokas Giedraitis, Artūras Gudaitis, Edgaras Ulanovas, Marius Grigonis, Artūras Milaknis, Adas Juškevičius ir kiti.

Linksmiausias, kaip ir priklauso, buvo Juozukas. Jis ne tik padėjo A. Gudaičiui įsivežti lagaminus, bet ir buvo pasveikintas prisijungęs prie tinkamos komandos. Priminsime, kad masažuotojas taip pat tapo „Lietuvos ryto“ nariu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutinis į stovyklą atvyko Jonas Valančiūnas. Paskutinis, bet madingiausias. „Centras“ atriedėjo su 92-ųjų „Audi 80“, liaudyje vadinama tiesiog „bulka“.

Portalas tv3.lt primena, kad į rinktinės stovyklą vėluos Mantas Kalnietis, Jonas Mačiulis ir Donatas Motiejūnas.

Neseniai pasirodė kalbos, kad šaliai Europos čempionate neatstovaus Domantas Sabonis, kuris vasarą buvo išmainytas į Indianos „Pacers“.

Rinktinės kandidatai: Deividas Gailius, Martynas Gecevičius, Rokas Giedraitis, Mindaugas Girdžiūnas, Marius Grigonis, Artūras Gudaitis, Adas Juškevičius, Evaldas Kairys, Mantas Kalnietis, Mindaugas Kuzminskas, Lukas Lekavičius, Jonas Mačiulis, Artūras Milaknis, Donatas Motiejūnas, Domantas Sabonis, Martynas Sajus, Edgaras Ulanovas, Jonas Valančiūnas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų