REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors dar tik kovo pabaiga, galingiausi Europos klubai suka galvas, kaip vasarą sustiprinti savo gretas. „The Guardian“ pateikė geidžiamiausiųjų futbolininkų sąrašą.

Nors dar tik kovo pabaiga, galingiausi Europos klubai suka galvas, kaip vasarą sustiprinti savo gretas. „The Guardian“ pateikė geidžiamiausiųjų futbolininkų sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kasperas Dolbergas (Amsterdamo „Ajax“, Olandija)

19-mečio „Ajax“ talento progresą seniai seka „Manchester City“. Jei danas žaidžia atakos smaigalyje, nuostabiai baigia atakas. Futbolininkas gali rungtyniauti ir labiau atsitraukęs, arčiau savųjų vartų.

REKLAMA

„Manchester City“ nėra vienintelė Anglijos komanda, kuri domisi K. Dolbergu. Daną savo sudėtyje norėtų matyti Liverpulio „Everton“, „Liverpool“, „Manchester United“. Tačiau favorite laikoma „Manchester City“. Ypač jei išvyktų Sergio Aguero.

Tikimybė, kad K. Dolbergas prisijungs prie „Manchester City“ – 5/10.

Wilfriedas Zaha (Londono „Crystal Palace“, Anglija)

Mauricio Pochettino neslepia – jis vasarą komandą norėtų sustiprinti atakuojančiu futbolininku. Išskirtinę formą kovoje dėl išlikimo „Premier“ lygoje demonstruojantis, penkis įvarčius įmušęs ir šešis rezultatyvius perdavimus atlikęs W. Zaha – pagrindinis taikinys.

REKLAMA
REKLAMA

Londono „Tottenham Hotspur“ minėtu saugu domėjosi ir praėjusią vasarą. Tačiau „Crystal Palace“ to paties miesto komandos pasiūlymas nepasirodė finansiškai patrauklus. Šiemet gali užtekti apie 30 milijonų svarų.

24-erių futbolininko iš Dramblio Kaulo Kranto sutartis su „Crystal Palace“ galioja iki 2020-ųjų.

Tikimybė, kad W. Zaha prisijungs prie „Tottenham Hotspur“ – 7/10.

Naby Keita („RB Leipzig“, Vokietija)

22-ejų futbolininką iš Gvinijos akylai stebi Londono „Arsenal“. Pastarajam gali tekti pakonkuruoti su kitais didžiaisiais Europos klubais. Vienas tokių – Vokietijos milžinas Miuncheno „Bayern“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

N. Keita pernai, atstovaudamas Zalcburgo „Red Bull“, išrinktas geriausiu Austrijos „Bundesliga“ futbolininku.

Afrikietis Vokietijoje žaidžia pirmą sezoną, bet jei „Arsenal“ ieško tokio dominuojančio aikštės vidurio žaidėjo, kaip Londono „Chelsea“ atstovas N'Golo Kante, N. Keita Londono komandai kaip tik.

Tikimybė, kad N. Keita prisijungs prie „Arsenal“ – 3/10.

Romelu Lukaku (Liverpulio „Everton“, Anglija)

Praėjo treji metai, kai belgas paliko „Stamford Bridge“ ir persikėlė į „Goodison Park“. „Everton“ už puolėją atseikėjo 28 milijonus svarų. Tačiau dabar „Chelsea“ pasiryžusi sumokėti dvigubai, kad susigrąžintų R. Lukaku į komandą.

REKLAMA

Ronaldui Koemanui bus sunku įkalbėti 23-ejų futbolininką likti. R. Lukaku – šiuo metu Anglijos „Premier“ lygoje įmušęs 21 įvartį ir pirmauja rezultatyviausių futbolininkų sąraše.

Puikius santykius su belgo agentu palaiko „Manchester United“, bet jei Jose Mourinho komanda negalės pasiūlyti Čempionų lygos kovų, R. Lukaku pasikviesti į ekipą nebus lengva.

Vienas variantų, kur gali pasukti R. Lukaku karjera – Katalonijos grandė „Barcelona“.

Tikimybė, kad R. Lukaku prisijungs prie „Chelsea“ – 6/10.

Antoine’as Griezmannas (Madrido „Atletico“, Ispanija)

Vienas didžiausių vasaros taikinių. Socialiniai tinklai trimituoja, kad A. Griezmannas – būsimasis „Manchester United“ narys. „Atletico“, savo ruožtu, į komandą susigrąžins „Chelsea“ puolėją Diego Costą.

REKLAMA

„Manchester United“ gali nepagailėti milžiniškų pinigų žmogui, kuris per pastaruosius tris Ispanijos „La Liga“ sezonus įmušė 57 įvarčius. Manoma, kad Madrido komanda prancūzą išleistų už 94 milijonus svarų.

Mančesterio komanda praėjusią vasarą sumokėjo kosminius pinigus už kitą prancūzą – Paulį Pogba. Dabar „United“ gali elgtis atsargiau. Tačiau A. Griezmannas, panašu, vertas rizikos.

Tikimybė, kad A. Griezmannas prisijungs prie „Manchester United“ – 6/10.

Moussa Dembele (Glazgo „Celtic“, Škotija)

R. Koemanas gali desperatiškai ieškoti pamainos R. Lukaku. Vienas kandidatų – 20-metis „Celtic“ prancūzas. Jis vertinamas 40 milijonų svarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sausį į M. Dembele pretendavo „Chelsea“, bet Glazgo klubo netenkino anglų pasiūlymas. „Celtic“ tikisi uždirbti daugiau. Juo labiau, kad M. Dembele stebi ir Madrido „Real“ (Ispanija).

Tikimybė, kad M. Dembele prisijungs prie „Everton“ – 3/10.

Mahmoudas Dahoudas (Menchengladbacho „Borussia“, Vokietija)

Sirijoje gimęs vokietis neatsigina pasiūlymų kelis pastaruosius mėnesius. Kitų klubų dėmesys sustiprėjo, kai M. Dahoudas praėjusių metų pabaigoje nepratęsė sutarties su „Borussia“.

Favoritė pasikviesti M. Dahoudą – kita „Borussia“. Iš Dortmundo.

21-erių saugu, kuris laikomas vienu perspektyviausių Europos futbolininkų, taip pat domisi Anglijos klubai – „Chelsea“, „Liverpool“ bei „Manchester City“. Situaciją stebi ir Italijos grandas Turino „Juventus“.

REKLAMA

Tačiau „Borussia“ šansus kelia ir Dortmunde žaidžiantis Julianas Weiglas, kuris yra itin artimas M. Dahoudo draugas.

Tikimybė, kad M. Dahoudas prisijungs prie „Borussia“ – 8/10.

Julianas Brandtas (Lėverkuzeno „Bayer“, Vokietija)

Universalus atakuojantis saugas ateityje gali tapti Vokietijos futbolo žvaigžde. Nebūtų staigmena, jei J. Brandtą į „Liverpool“ pasikviestų Jurgenas Kloppas. Tačiau pastarojo bėda ta, kad pokalbius su 20-mečiu pradėjo Carlo Ancelotti. Taigi jei J. Kloppas nori J. Brandto „Anfield“, turi paskubėti.

REKLAMA

Tikimybė, kad J. Brandtas prisijungs prie „Bayern“ – 8/10.

Kylianas Mbappe („Monaco“)

18-metis prancūzas futbolo pasaulį šokiravo žaidimu UEFA Čempionų lygoje. Meškeres iškart užmetė „Real“. Susidomėjęs ir J. Mourinho. Tačiau vargu, ar „Manchester United“ vasarą galėtų įsigyti ir A. Griezmanną, ir K. Mbappe. Pastarasis jau dabar vertinimas 50 milijonų svarų.

Tikimybė, kad K. Mbappe prisijungs prie „Real“ – 3/10.

Alexandre Lacazette („Lyon“, Prancūzija)

Seniai kalbama, kad 25-erių prancūzas paliks „Lyon“. Dabar puolėju domisi „Barcelona“. Tačiau dar realesne stotele laikomas Londonas ir „Arsenal“. Ypač, jei minėtą komandą paliktų Alexis Sanchezas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tikimybė, kad A. Lacazette prisijungs prie „Arsenal“ – 3/10.

Franckas Kessie („Atalanta“, Italija)

„Chelsea“ buvo ryški favoritė į savo gretas pasikviesti 20-metį iš Dramblio Kaulo Kranto. Tačiau Londono ekipos šansai sumenko, kai F. Kessie atskleidė, kad jo svajonė – „Manchester United“.

Dėl F. Kessie vyks kova, į kurią gali įsitraukti ir „Juventus“.

Tikimybė, kad F. Kessie prisijungs prie „Chelsea“ – 5/10.

Faouzi Ghoulamas („Napoli“, Italija)

Nors Afrikos Nacijų taurėje F. Ghoulamui ir Alžyro rinktinei nesisekė, gynėją vis dar itin palankiai vertina Pepas Guardiola. Prancūzijoje gimęs futbolininkas užkamšytų kairiojo gynėjo spragą.

F. Ghoulamas vertinimas 11 milijonų svarų. Tiek ar daugiau gali mokėti ir „Chelsea“. Tačiau „Manchester City“ atstovai įsitikinę, kad būtent jie gali pasikviesti 26-erių gynėją.

Tikimybė, kad F. Ghoulamas prisijungs prie „Manchester City“ – 7/10.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų