REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 15 dieną Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadione netrūko kojas ir rankas kilnojančių bei prakaitą liejančių pramogų pasaulio žvaigždžių. Jos ir dar apie 200 žmonių susirinko į viešą treniruotę pasiruošti balandžio 25 dieną vyksiančiam „Ąžuolyno bėgimui“.

REKLAMA
REKLAMA

Nors viešą treniruotę vedė olimpietė, Inga Juodeškienė, bet savo mėgstamiausius pratimus rodė ir susirinkusiems patarimais dalijosi dainininkė Karina Krysko, „Ąžuolyno bėgimo“ renginio vedėjas Vitalijus Cololo, televizijos laidų vedėjas Gediminas Juodeika. Mankštą taip pat darė šokėjas Saulius Skambinas, „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, lenktynininkai Vytautas Švedas ir Dainius Jocius.

REKLAMA

„Ąžuolyno bėgime“ savo jėgas išbandyti taip pat yra kviečiami tėvai su dar vėžimėlyje vežamais vaikais. Jie rungsis 400 metrų šeimų bėgime. Poros kviečiamos sudalyvauti 100 metrų žmonų nešimo varžybose.

2000 – 2005 metų gimimo jaunuoliai ir jaunuolės galės varžytis 400 metrų distancijoje, o patiems mažiausiems, paruošiamųjų ir pradinių klasių moksleiviams, rengiamos 100 metrų varžybos. Tradicinių distancijų mėgėjai gali rinktis iš pusės maratono, 10 ar 5 kilometrų distancijų. Renginio metu taip pat vyks Lietuvos studentų kroso čempionatas.

Pasak G. Bielskaus, balandžio 25 dieną vyksiančio „Ąžuolyno bėgimo“ pagrindinis tikslas – sportuojantis ir sveikas žmogus. Tad registracija į vaikams ir šeimoms skirtus bėgimus yra nemokama, o į pusės maratono, 10 ir 5 kilometrų dalyvio mokestis yra vienas iš mažiausių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų