REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Formulės-1“ komercijos teisių valdytojas Bernie Ecclestone‘as neabejoja, kad čempiono titulą ginantis Lewisas Hamiltonas po šių metų sezono liks „Mercedes“ komandoje, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Tai, jog britas vis dar nėra pasirašęs naujos sutarties su „Sidabrinėmis strėlėmis“, paskatino kalbas, jog sportininkas galbūt nuo kitų metų gali pereiti į „Ferrari“, kuri neskuba pratęsti sutarties su Kimi Raikkonenu.

REKLAMA

Dar prieš Bahreino GP B. Ecclestone‘as išreiškė nuomonę, kad būtų šaunu pamatyti L. Hamiltoną ir Sebastianą Vettelį kartu „Ferrari“ komandoje. Tačiau F-1 vadovas mano, kad britas ir kitais metais gins „Mercedes“ ekipos garbę.

„Nemanau, kad jis pereis į kitą komandą. Jam gerai ten, kur yra dabar. Taip, taip, jis turėtų likti „Mercedes“ komandoje“, – sakė B. Ecclestone‘as.

Kalbas, kad L. Hamiltonas nuo kitų metų gali pereiti į „Ferrari“ neigia ir pastarosios ekipos vadovas Maurizio Arrivabene. Italo teigimu, jis iki šiol nebuvo susisiekęs su L. Hamiltonu.

„Ar Lewisas jums skambino? Nes jis man iki šiol dar nė karto neskambino“, – kalbėjo „Ferrari“ vadovas.

„Visi F-1 pilotai nori atstovauti „Ferrari“ ekipai. Aš esu patenkintas dabartiniais pilotais. Tačiau tai nereiškia, kad jau rytoj pratęsiu sutartį su Kimi.“

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų