REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečią savaitę iš eilės gražiausią rungtynių momentą sukūrė „Juventus“ krepšininkai. Šį kartą efektingiausiu epizodu pripažintas Sauliaus Kulviečio tolimas metimas į „Žalgirio“ krepšį.

REKLAMA
REKLAMA

Į dešimtuką taip pat pateko juvelyrinis Arvydo Šikšniaus perdavimas, Pauliaus Dambrausko dėjimas ir sudėtingas Karolio Babkausko metimas paskutinėmis kėlinio sekundėmis. Dėjimais varžovų krepšį drebino Robertas Javtokas, Deividas Gailius ir Alexanderis Oriakhi.

REKLAMA

Trečioji dešimtuko vieta atiteko „Neptūno“ puolėjui Arnui Butkevičiui. Šį kartą jis efektingai sužaidė gynyboje ir blokavo 217 cm ūgio Adamo Lapetos metimą.

Antroje vietoje naudingiausias kovo mėnesio BEKO-LKL krepšininkas Rokas Giedraitis ir eilinė šiauliečių ataka „žemė-oras“.

Gražiausiu praėjusios savaitės epizodu išrinktas tolimas Sauliaus Kulviečio metimas į Lietuvos čempionų krepšį. Antrojo kėlinio pabaigoje šeimininkų sirgaliai pašoko iš savo vietų, nes baigiantis atakai skirtam laikui Rashaunas Broadusas atmetė kamuolį beveik prie vidurio linijos buvusiam Sauliui Kulviečiui, o šis nedvejodamas pasiuntė jį į krepšį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų