REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio ir olimpinis čempionas, buvęs penkiakovininkas Andrejus Zadneprovskis už greičio viršijimą mėnesiui neteko teisės vairuoti automobilį, jam taip pat skirta 300 eurų bauda. Šią nuobaudą trečiadienį skyrė Vilniaus miesto apylinkės teismas.

REKLAMA
REKLAMA

40-mečiui A.Zadneprovskiui buvo surašytas protokolas už tai, kad pernai rudenį, važiuodamas keliu Vilniaus-Kaunas-Klaipėda jis 54 kilometrais per valandą viršijo leistiną važiavimo greitį. Leistinas greitis tame ruože buvo 80 kilometrų per valandą, o sportininkas važiavo 134 kilometrų per valandą greičiu.

REKLAMA

Teismo atstovė spaudai Guoda Paužaitė BNS sakė, kad A.Zadneprovskiui paskirta didesnė nei minimali piniginė bauda, teismas atsižvelgė į tai, kad yra baustas, tačiau galiojančių nuobaudų neturi, lengvinančia aplinkybe pripažinta, kad pažeidėjas prisipažino kaltu ir gailėjosi.

Į teismą atvykęs vairuotojas apgailestavo dėl pažeidimo ir prašė neatimti vairuotojo pažymėjimo.

Apylinkės teismo nutarimas dar gali būti skundžiamas Vilniaus apygardos teismui.

Administracinių teisės pažeidimų kodeksas už nustatyto greičio viršijimąs daugiau kaip 50 kilometrų per valandą vairuotojams numato nuo 289 iki 438 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 1 iki 6 mėnesių

REKLAMA
REKLAMA

A.Zadneprovskis 2004 metais Atėnuose tapo olimpiniu vicečempionu, o 2008-aisiais Pekine iškovojo bronzos medalį. Sportininko karjerą jis jau yra baigęs, dabar dirba treneriu.

Vyras anksčiau yra dirbęs Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate, raitojoje policijoje.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų