REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau rytoj pajėgiausi Lietuvos sportininkai rinksis į pirmąsias šių metų Lietuvos lengvosios atletikos federacijos atviros taurės varžybas. Čia įnirtinga kova vyks ne tik dėl asmeninių pasiekimų, VšĮ „Kauno maratono klubo“ įsteigto 250 eurų prizo geriausiam jaunimo amžiaus grupės sportininkui, bet ir dėl geriausio klubo vardo.

REKLAMA
REKLAMA

„Surinkome tris komandas, kurios yra pajėgios varžytis su kitais klubais ir sportininkais dėl stipriausio klubo titulo ir asmeninių laimėjimų. Nors dar tik sezono pradžia, mūsų sportininkai vis drąsiau kalba apie bandymus pagerinti ne tik asmeninius, sezono bet ir šalies rekordus. Klubo garbę Sostinėje gins sprinteriai, trumpųjų nuotolių bėgikai, šuolininkai ir kitų sporto šakų profesionalai“, - apie artėjančias varžybas pasakojo „Kauno maratono klubo“ trenerė Inga Juodeškienė.

REKLAMA

Dauguma į Vilnių vyksiančių klubo sportininkų dar prieš savaitę dalyvavo Kauno atvirame čempionate ir jaunimo atvirose pirmenybėse. Šiose varžybose „Kauno maratono klubo“ nariai iškovojo 7 aukso, 8 sidabro ir 7 bronzos medalius. Klubo merginos dominavo 800 m varžybose, o vaikinai - 3000 m.

Neįprastoje sau 800 m distancijoje aukso medalį iškovojusi sprinterė Eva Misiūnaitė šeštadienį startuos 60 ir 400 metrų varžybose. Šiose distancijose ji nusiteikusi kovoti dėl aukso medalių.

REKLAMA
REKLAMA

„Keliu sau aukštus tikslus. Jei nepavyks pagerinti Lietuvos ar asmeninio rekordo, tai tikrai tikiuosi geriausio sezono rezultato. Be medalių nenurimsiu“, - šypsodamasi tikslais dalijosi E. Misiūnaitė.

VšĮ „Kauno maratono klubas“ yra privatus lengvosios atletikos klubas, vienijantis profesionalus, ir mėgėjus sportininkus.

Vykdydamas sportinę veiklą, klubas taip pat užsiima ir visuomenine veikla: įsteigė 1000 eurų prizinį fondą Lengvosios atletikos federacijos rengiamuose varžybose jaunimui, sporto entuziastams rengia viešas treniruotes, organizuoja tradiciniu tapusį, tarptautinį renginį – „Kauno maratonas 2015“, kuris vyks birželio 14 dieną. Taip pat spalį Kaune vyksiantį rausvojo kaspino paramos bėgimą „Pink Run su BENU“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų