REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Smiltynėje šeštadienį vykusiose tradicinėse tarptautinėse bėgimo varžybose "Gintarinė jūrmylė 2014”, Remigijus Kančys ne tik iškovojo sidabro medalį, bet ir tapo greičiausiai šešių jūrmylių trasą įveikusiu Lietuviu.

REKLAMA
REKLAMA

9 sekundėmis ukrainiečiui, Mykola Yuhimchuk (35:00) nusileidęs „Kauno maratono klubo“ sportininkas ne tik pagerino savo asmeninį trasos rezultatą, bet ir tapo greičiausiai trasą įveikusiu lietuviu. R.Kančys (35:09) pagerino Dainiaus Šaučikovo (35:18), nuo 2002 metų greičiausiu buvusio lietuvio 6 jūrmylių trasos rezultatą.

REKLAMA

Sidabro medalius trijų jūrmylių distancijoje iškovojo dar dvi „Kauno maratono klubo“ narės. Moterų įskaitoje juo pasidabino olimpietė Rasa Drazdauskaitė (19:23), o jaunuolių įskaitoje - Vytautė Pabiržytė (22:42).

Į Smiltynę iš viso atvyko apie 40 „Kauno maratono klubo“ sportininkų.

„Kauno maratono klubas“ yra privatus lengvosios atletikos klubas, vienijantis tiek profesionalus, tiek mėgėjus. Klubo gretose yra dvi olimpietės – puikius rezultatus šį sezoną demonstruojanti Rasa Drazdauskaitė bei trenere dirbanti Inga Juodeškienė, o taip pat būrys perspektyvių Lietuvos sportininkų. Vykdydamas sportinę veiklą, klubas taip pat užsiima ir visuomenine veikla: organizuoja tarptautinį renginį „Kauno maratonas“. Taip pat rausvojo kaspino paramos bėgimą „Pink run su BENU“, kuris vyks spalio 26 dieną, bei rengia viešas treniruotes sporto entuziastams.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų