REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaruosius keturis metus F-1 triumfavęs Sebastianas Vettelis pripažino, kad jo vairavimo stilius ir šių metų „Red Bull“ bolidas yra du nesuderinami dalykai, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Vokietis praėjusį savaitgalį Singapūre vykusiose „Formulės-1“ lenktynėse finišavo antras. Tai geriausias čempiono titulą ginančio sportininko rezultatas šiemet. Tačiau ne vieną naują pakabą šį sezoną jau išmėginęs S. Vettelis toliau atsilieka nuo komandos draugo Danielio Ricciardo ir lenktynininkų įskaitoje užima tik penktą vietą.

REKLAMA

Vokietis pripažįsta, kad šiemet jo vairavimo stilius ir „Red Bull“ bolidas yra sunkiai suderinami dalykai.

„Kiekvieną kartą, kai noriu labiau paspausti ar kažką padaryti, nesulaukiu norimo rezultato“, – pasakojo S. Vettelis.

„Manau, kad visa esmė slypi šių metų bolido charakteristikose bei prispaudžiamosios jėgos bei padangų kombinacijoje. Galbūt dėl šių dalykų tam tikrais atvejais nesulaukiu to, ko norėčiau. Tai ne pasiteisinimas. Bet kokiu atveju iš bolido turiu išspausti maksimumą. Padarėme nemažą pažangą, tačiau dar yra begalės dalykų, kuriuos galėtume padaryti geriau.“

REKLAMA
REKLAMA

S. Vettelis pripažįsta, kad šiemet greičiausiai jis taip ir nespės išspręsti visų savo problemų, tad teks laukti kitų metų, kuomet trasoje pasirodys naujasis „Red Bull“ ekipos bolidas.

„Abejoju, jog pavyks viską išspręsti per trumpą laiką. Jei viskas būtų taip paprasta, mes jau būtume tai padarę. Kaip pilotas, žinoma, tu nori važiuoti greičiau, tačiau šie metai yra visiškai kitokie. Manau, kad dabar atrodome geriau nei ankstesnėse lenktynėse, tačiau vis dar yra sričių, kuriose turime labiau pasitempti.“

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų