REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš pat naujojo BEKO-LKL sezono startą, lyga pasirašė trejų metų bendradarbiavimo sutartį su „Mercedes-Benz“ prekės ženklui Lietuvoje atstovaujančia UAB „Silberauto“. Prestižinis Vokietijos automobilių gamintojas tapo oficialiu lygos vežėju, rašo LKL.

REKLAMA
REKLAMA

„Tiek LKL, tiek UAB „Silberauto“ sutarė dėl abipusiai naudingų tikslų. Šį bendradarbiavimą paskatino naujasis LKL prezidentas Remigijus Milašius. Remigijus – mums nuo seno labai gerai pažįstamas kaip puikus, išradingas ir sėkmingas verslininkas. Išnaudodamas šias savybes jis ir pakvietė į abiem pusėms priimtiną bendradarbiavimą“, – sakė UAB „Silberauto“ generalinis direktorius Rimantas Stankevičius.

REKLAMA

Vienos didžiausių automobilių verslo įmonių Baltijos šalyje ir vienintelės „Mercedes-Benz“ atstovės Lietuvoje vadovas neabejojo, kad ši partnerystė bus abipusiai naudinga.

„Manome, jog Lietuvoje tiek krepšinis, tiek „Mercedes-Benz“ prekinis ženklas vienas kito yra tikrai verti –abu solidūs, puikiai žinomi, gerbiami. Tad manome, jog vienas kitą šiame bendradarbiavime labai gerai papildysime“, – aiškino R. Stankevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Jam pritarė ir BEKO-LKL prezidentas Remigijus Milašius, kuris buvo itin patenkintas dėl galimybės dirbti su tokiu žinomu prekės ženklu kaip „Mercedes-Benz“.

„Nedaug kas pasaulyje gali pasigirti tokia reputacija, kaip „Mercedes-Benz“. Džiaugiamės turėdami proga dirbti kartu su šią įmonę Lietuvoje atstovaujančia „Silberauto“. Manau, kad per šiuos trejus metus Lietuvos krepšinio labui kartu sugebėsime nuveikti išties daug“, – teigė R. Milašius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų