REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Ketvirtąją vietą Pasaulio taurėje užėmusi Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pirmadienį buvo pasveikinta Vilniaus Rotušės aikštėje. 

„Noriu pasveikinti mūsų krepšininkus ir jų trenerius su puikiu pasirodymu Pasaulio vyrų krepšinio čempionate. Nors iki medalių trūko tik trupučio sportinės sėkmės, tačiau jūs kovėtės taip, kad visa Lietuva lenkia galvas prieš jus, visa Lietuva jumis didžiuojasi ir visa Lietuva jums dėkoja“, - kreipdamasis į rinktinę sakė premjeras Algirdas Butkevičius.

Krepšinio rinktinę pasveikino A. Butkevičius, A. Zuokas, D. Gudzinevičiūtė. Premjeras Algirdas Butkevičius tarė sveikinimo kalbą ir įteikė krepšininkams 240 000 litų čekį.

"Ačiū už palaikymą visos komandos vardu, Ačiū, kad mylite krepšinį. Ne visada pildosi visi lūkesčiai, bet mes labai stengėmės ir stengsimės", - tūkstantinei miniai sakė Jonas Kazlauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė atvyko į Rotušės aikštę autobusu tiesiai iš Vilniaus oro uosto, į kurį atskrido užsakomuoju reisu. 

Rotušės aikštėje susirinkusiems sirgaliams koncertavo Jazzu, “Electronic I”, Saulius Prūsaitis, “Rondo” su choru “Božolė”, Deivis Norvilas, Edmundas Seilius, Vilija Matačiūnaitė, “Thundertale”, berniukų choras “Ąžuoliukas”, būgnininkų grupė “Drum Party”.

Organizatorių sumanymu, renginys priminė krepšinio rungtynes – su himnu, krepšininkų pristatymu ir šokėjų pasirodymu. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų