REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 „Red Bull“ pilotas Sebastianas Vettelis pareiškė, kad dabar pripažinti, jog kova dėl čempiono titulo pralaimėta būtų tiesiog kvaila.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruosius keturis metus „Formulės-1“ čempionate triumfavęs vokietis po devynių lenktynių lenktynininkų įskaitoje užima šeštą vietą ir nuo čempionate pirmaujančio Nico Rosbergo atsilieka 95 taškais. Per likusius etapus sportininkas dar gali surinkti maksimum 275 taškus. Reiktų nepamiršti, kad paskutinėse sezono lenktynėse Abu Dabyje už pergalę bus skiriama ne 25, o 50 taškų.

REKLAMA

S. Vettelio teigimu, pralaimėjimo jis nepripažins tol, kol bus matematiškai nebeįmanoma iškovoti čempiono titulo.

„Jei pažiūrėtume į viską matematiškai, pamatytume, kad vis dar turime šansų pakovoti dėl čempiono titulo. Taigi būtų kvaila sakyti, kad kova jau baigta“, – kalbėjo „Red Bull“ pilotas S. Vettelis.

„Būnant realistais negalime atmesti tokios situacijos, jog „Mercedes“ gali nugalėti ir finišuoti pirmose dvejose pozicijose visose likusiose lenktynėse. Mūsų tikslas yra kuo greičiau juos pasivyti ir įveikti. Tačiau skirtumas dabar yra labai didelis. Tad sumažinti jį per trumpą laiką bus tikrai sunku.“

REKLAMA
REKLAMA

„Nors šiemet mums nėra lengva, tačiau niekada per daug nestresavau. Kiekvienose lenktynėse tiesiog stengiausi pasiekti kuo geresnį rezultatą. Skirtumas didelis. Pavyti juos bus sunku net ir progresuojant dideliais žingsniais. Tačiau komanda siekia progreso ir bando kuo geriau atlikti savo darbą.“

17 taškų S. Vettelį lenkiantis „Ferrari“ pilotas Fernando Alonso jau anksčiau pripažino, kad jo kova dėl šių metų čempiono titulo yra baigta.

„Jei kuris nors pilotas, išskyrus Rosbergą ir Hamiltoną, sako, kad šiemet dar turi šansų tapti čempionais – jis meluoja. Man nepatinka meluoti“, – sakė F. ALonso.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų