REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų rudenį prasidėsiantis 5-asis krepšinio mėgėjų lygos sezonas Klaipėdoje startuos su nauju pavadinimu – „Nesė casino“. Šį vardą lygai suteikė generalinis rėmėjas – kompanija „Nesė group“, teikianti azartinių lošimų, renginių organizavimo, viešojo maitinimo paslaugas.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužės 8-ąją uostamiesčio „Nesė pramogų banke“ įvyko simbolinis bendradarbiavimo sutarties trejiems metams pasirašymas ir spaudos konferencija, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA

„Mūsų kompanija remia įvairius socialinius, kultūrinius projektus ir mėgėjiško sporto bendruomenes, gyvuojančias Klaipėdoje ir Vilniuje. Džiaugiamės, galėdami prisidėti prie masiškiausios krepšinio mėgėjų lygos uostamiestyje veiklos ir remti sportinį gyvenimo būdą propaguojančius bei sveikų emocijų kupinus žmones“,- sakė „Nesė group“ rinkodaros vadovė Natalija Mogučaja – Vaineikienė.

2009 m. įkurta ir sparčiai auganti Klaipėdos krepšinio mėgėjų lyga šiuo metu vienija per 40 komandų, kuriose žaidžia apie pusę tūkstančio skirtingoms uostamiesčio įmonėms atstovaujančių stipriosios lyties atstovų. Atsižvelgiant į nuolat didėjantį poreikį, prognozuojama, kad po kelerių metų lygoje dėl keturių įsteigtų taurių, tarp jų – ir Klaipėdos mero, varžysis ne mažiau kaip 60 komandų.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai prie svarbių visuomeninių projektų prisijungia rimti ir atsakingi partneriai, reikalai juda greičiau, kokybiškiau ir produktyviau. O kai partneriu tampa tokia kompanija kaip „Nesė group“, sėkmingai gyvuojanti jau dvidešimt metų, nekyla net abejonių, kad visiems mums atsivers antrasis kvėpavimas“,- sako VšĮ „Klaipėdos krepšinio mėgėjų lyga“ direktorius Andrius Aušra.

Anksčiau „Nesė group“ rėmė Kretingos miesto futbolo komandą, Klaipėdos futbolo mokyklą, prisidėjo prie vaikų ir jaunių bokso turnyro „Gintarinė pirštinė“ gaivinimo, organizavo boulingo turnyrus, rėmė šių metų kovą Vilniuje vykusį tarptautinį bušido turnyrą „OK World GP 2014“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų