REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po lygiųjų 1:1 pirmose UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynių Mančesteryje Miuncheno „Bayern“ komandos strategas Pepas Guardiola žarstė komplimentus „Manchester United“ klubui. „Tai viena geriausių komandų pasaulyje“, - uefa.com sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Į „Old Trafford“ stadioną antradienį „Bayern“ futbolininkai žengė kaip neginčijami dvikovos favoritai, tačiau buvo gerokai „nusodinti“, kai po Nemanja Vidičiaus įvarčio 58 minutę atsiliko 0:1. Aikštės šeimininkų pranašumas truko 9 minutes, kol išlyginamąjį įvartį pelnė Bastianas Schweinsteigeris.

REKLAMA

Tiesa, pastarasis rungtynes baigė išvydęs prieš akis antrąją geltonąją kortelę, kai prasižengė prieš Wayne‘ą Rooney. P. Guardiola tvirtino, kad lygiosiomis 1:1 liko patenkintas.

„Esu patenkintas. „Manchester United“ – viena geriausių komandų pasaulyje, - kalbėjo treneris. – Pelnėme įvartį išvykoje ir tai labai svarbu. Mums taip pat pasisekė, kad Dany Welbecko ir W. Rooney pastangos nevirto įvarčiais.“

„Buvo sunku apsiginti nuo įvarčio, kurį praleidome. Visuomet itin sunku žaisti su komanda, kuri taip kruopščiai ginasi. Matysime, ar rasime kokių priešnuodžių tam rungtynėse Miunchene, – sakė jis. – Visuomet labai pavojinga žaisti atsakomąsias rungtynes, kai rezultatas 1:1. Net ir pergalė 2:1 mums būtų pavojinga. Esu tikras, kad galime laimėti Miunchene ir visiškai pasitikiu savo žaidėjais.“

REKLAMA
REKLAMA

„Bayern“ kamuolį kontroliavo 70 proc., tačiau sunkiai rado kelią varžovų vartų link. „Dvikova buvo sudėtinga. Dominavome visą laiką, kaip ir tikėjomės, tačiau varžovai kovojo labai gerai. Visi gynėsi ir paliko mums labai mažai progų šansų“, - kalbėjo „Bayern“ žaidėjas Tony Croosas.

Anot jo, kartais „Manchester United“ kėlė pavojų savo prasiveržimais, tačiau tai nebuvo naujiena naujai iškeptiems Vokietijos čempionams. „Nusipelnėme lygiųjų. Viską išmėginome, tačiau negalėjome sukurti tiek šansų, kiek esame priratę. Pasitikime savimi ir tikime galutine pergale“, - teigė jis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų