REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip kalbama apie 45 metų Michaelį Schumacherį, „Formulės-1“ boso 83 metų Bernie Ecclestone‘o balsas ima lūžinėti. Septyniskart pasaulio čempionas jau 58 dienas guli dirbtinėje komoje Grenoblio ligoninėje po gruodžio 29 dieną įvykusios nelaimės slidinėjant, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

„Bijau prastų naujienų, todėl apie Michaelį neklausinėju nieko nei jo draugų, nei šeimos. Norėčiau, kad Michaelis grįžtų kaip mūsų Šumis, o ne kas nors kitas“, - kalbėjo B. Ecclestone‘as. Kol kas M. Schumacheris yra žadinimo iš komos procese. Kaip jam seksis toliau, niekas nežino.

REKLAMA

B. Ecclestone ir M. Schumacheris pažįstami jau per 20 metų. Abu niekada nebuvo geriausi draugai, tačiau vienas kitą gerbė. Nors „Formulės-1“ bosas dažnai M. Schumacherį kritikavo, jis buvo pirmasis, kuris pritarė vokiečio sugrįžimui į didįjį sportą.

B. Ecclestone‘as nusiteikęs optimistiškai – tiki, kad Šumis sugrįš: „Po to, ką išgirdau, tikiu, kad jis pabus. Tačiau ar jis bus tas Michaelis, kurį visi žinome? Dažnai galvoju apie jį ir tikiuosi geriausio. Dabar viskas, ką galime padaryti, tai laukti.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų