REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po „Barcelona“ pergalės katalonų klubo treneris Gerardo Martino tvirtino, kad raktas į pergalę buvo kamuolio kontrolė, o „Manchester City“ strategas Manuelis Pellegrini kalbėjo apie „itin sunkias“ rungtynes, rašo uefa.com.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmose UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse „Manchester City“ namie 0:2 nusileido „Barcelona“ futbolininkams. 54-ą min. iš aikštės buvo išvarytas Demischelis, o Lionelis Messi realizavo 11 m baudinį. Antrą įvartį katalonams pavyko pelnyti 90-ą min. Jo autorius – Danielis Alvešas. „Manchester City“ treneris pripažino kad jo auklėtiniai žaidė labai gerai ir stengėsi atsitiesti, bet varžovai pelnė antrą įvartį paskutinę dvikovos minutę. „Barcelona“ neturėjo šansų įvarčiui pelnyti iki to 11 m baudinio. Buvo svarbu nenuleisti rankų ir toliau kovoti. Mėginome pelnyti įvartį ir turėjome du ar tris galimybes, tačiau be vieno žaidėjo aikštėje tai padaryti itin sudėtinga“, - sakė M. Pellegrini.

„Barcelona“, anot jo, dominavo aikštėje, tačiau kamuolį kontroliavo tik ten, kur norėjo „Manchester City“ – toli nuo dvikovos šeimininkų vartų. „Žinoma, stengsimės laimėti „Camp Nou“ stadione. Antrasis įvartis mūsų užduotį apsunkino, tačiau matysime, ką galime nuveikti.“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų