REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

M. Schumacherio vadybininkė: Michaeliui mažinama narkozė

Žadinimas iš komos gali trukti savaites

„Michaeliui mažinama narkozė, jį norima po truputį įvesti į pabudimo iš komos procesą. Šis gali trukti labai ilgai“, - ketvirtadienį pranešė 45 metų Michaelio Schumacherio vadybininkė Sabine Kehm, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

„Norėdami apsaugoti šeimą visi, susiję su M. Schumacherio gydymu, tvirtai sutarė, kad tik tuomet apie tai ims viešai kalbėti, kai procesas bus įvykdytas. Apie tarpinius žingsnius nesuteiksime jokios informacijos“, - teigė legendinio „Formulės-1“ lenktynininko vadybininkė.

REKLAMA

Jau trečiadienį prancūzų žiniasklaida pranešė, kad Grenoblio klinikos gydytojai pradėjo žadinti M. Schumacherį iš dirbtinės komos. Dabar ši žinia oficialiai patvirtinta.

„M. Schumacherio šeima vėl prašo gerbti jų privatumą ir netrukdyti gydytojams dirbti jų tiesioginio darbo. Taip pat ji norėtų padėkoti dar kartą už itin gerai jaučiamą palaikymą“, - teigiama S. Kehm pranešime.

„Formulės-1“ legenda jau nuo praėjusių metų gruodžio 29 dienos nelaimės slidinėjimo kurorte Meribelyje dėl sunkios galvos traumos paguldytas į ligoninę Grenoblyje, jam sukelta dirbtinė koma. Žadinimo iš šios būsenos trukmė priklauso nuo to, kaip greitai narkozės medžiagos bus pašalintos iš organizmo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų