REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visų Kauno „Žalgirio“ gerbėjų džiaugsmui jau veikia atsinaujinusi komandos suvenyrų internetinė parduotuvė. Ją galima rasti adresu www.žalgirisshop.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Elektroninėje suvenyrų parduotuvėje galima išsirinkti labiausiai patikusius marškinėlius, šalikus, puodelius su žalgiriečių atvaizdu ar bilietus į artėjančias Lietuvos čempionų dvikovas „Žalgirio“ arenoje.

REKLAMA

Bene didžiausia ŽalgirisShop.lt naujiena – „Žalgirio“ įžaidėjo Justino Dentmono asmeninė atributikos kolekcija. „The JD Brand“ ženklu J.Dentmonas paženklino savo sukurtus marškinėlius, bliuzonus, žiemines ir paprastas kepures.

„Tavo vardas yra tavo ženklas. Todėl pagalvojau, kodėl negalėčiau panaudoti savo vardo ir sukurti savo drabužių linijos. Džiaugiuosi, kad „The JD Brand“ domisi ne tik mano draugai amerikiečiai, bet ir „Žalgirio“ gerbėjai. ŽalgirisShop.lt dar labiau palengvina galimybę įsigyti tiek mano vardo, tiek „Žalgirio“ suvenyrų“, – teigė vienas „Žalgirio“ lyderių J.Dentmonas.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, net 50 proc. pajamų nuo parduotos „The JD Brand“ produkcijos „Žalgirio“ įžaidėjas skirs savo įkurtam „Justin Dishin Dimes Foundation“ fondui, skatinančiam jaunimo užimtumą gimtajame J.Dentmono mieste Jungtinėse Amerikos Valstijose. ŽalgirisShop.lt įsigytos prekės su kurjerio pagalba bus pristatytos ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Europos valstybėse bei JAV.

Elektroninėje parduotuvėje „Žalgirio“ aistruolių laukia specialios akcijos, o norintys tapti komandos dalimi gali įsigyti rėmėjų sertifikatus arba tapti Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų