REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Michaelio Schumacherio žmona antradienį paragino reporterius laikytis atokiau nuo ligoninės Prancūzijoje, kur legendinis lenktynininkas po nelaimingo atsitikimo slidinėjant yra gydomas dėl pavojų gyvybei keliančios traumos, taip pat – palikti ramybėje jo šeimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Prašom paremti mūsų su Michaeliu bendrą kovą. Man svarbu, jog nutrauktumėte spaudimą gydytojams ir ligoninei, kad jie galėtų dirbti savo darbą“, – sakoma Corinnos Schumacher pareiškime „žiniasklaidai“.

REKLAMA

„Prašom tikėti jų pareiškimais ir palikti ligoninę. Prašom palikti mūsų šeimą ramybėje“, – sakė legendinio „Formulės-1“ lenktynininko žmona.

Buvusiam čempionui po nelaimės, kuri gruodžio 29 dieną įvyko Prancūzijos slidinėjimo kurorte Meribelyje, kur jis turi namelį, medikai dirbtinai sukėlė komą. Tokios būklės jis yra ir dabar.

M.Schumacherio nelaimė sukėlė didžiulį žiniasklaidos susidomėjimą, ligoninę Grenoblyje apgulė reporteriai ir fotografai.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas M.Schumacheriui artimas šaltinis pirmadienį sakė pastebėjęs „nežymų pagerėjimą“. Prieš tai gydytojai pranešė, kad 45 metų M.Schumacherio būklė tebėra stabili, bet kritinė.

Po intensyvių žiniasklaidos spėlionių apie jo būklę M.Schumacherio gydytojų komanda nurodė, kad saugodami paciento teisę į privatumą nepateiks detalių apie gydymą.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

TAIP PAT SKAITYKITE: Viltis M. Schumacheriui: gydytojai tiki, kad jis išgyvens

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų