REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Buksuojančio "Tottenham" klubo strategas Andre Villas-Boasas gali palikti komandą dar nepasibaigus sezonui, praneša "Goal.com".

REKLAMA
REKLAMA

Anot šaltinių, portugalas jau būtų atleistas, jeigu pagal kontrakto sąlygas jam nereikėtų sumokėti didelės kompensacijos sumos. Taip pat pranešama, kad sezono pabaigoje ši suma ženkliai sumažės.

REKLAMA

Skelbiama, kad "Spurs" vadovai jau pradėjo ieškoti, kuo pakeisti buvusį "Porto" ekipos strategą, nes klubo demonstruojamas žaidimas ir rezultatai jų netenkina.

Šią vasarą A.Villas-Boasas komandos stiprinimui išleido apie 120 milijonų eurų, tačiau atvykę futbolininkai lūkesčių kol kas nepateisina.

Šiuo metu "Tottenham" futbolininkai žengia šeštoje turnyrinės lentelės vietoje su 27 taškais. "Pentinai" prieš keletą savaičių patyrė žeminantį pralaimėjimą "Manchester City" ekipai rezultatu 0 - 6.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tokį pažeminimą pavyko šiek tiek užglaistyti, mat sostinės klubas laimėjo dvejas rungtynes iš eilės prieš "Fulham" bei "Sunderland" ekipas.

Taip pat kalbama, kad A.Villas-Boaso paslaugomis jau susidomėjo "Paris St.Germain" klubas, kuris yra pasiryžęs sumokėti 12 mln. svarų sterlingų kompensaciją "Tottenham" ekipai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų