REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 „Red Bull“ ekipa įspėjo Marką Webberį, jog nesitikėtų, kad paskutinėse F-1 sezono lenktynėse Brazilijoje jam bus padovanota pergalė.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, jog australas po šio sezono pasitrauks iš F-1 ir kitais metais dalyvaus Pasaulio ištvermės lenktynių čempionate (WEC), kur gins „Porsche“ komandos garbę.

REKLAMA

„Red Bull“ ekipos vadovo Christiano Hornerio teigimu, komanda norėtų, kad M. Webberis paskutinėse lenktynėse iškovotų pergalę, tačiau abejoja, jog ją lengvai atiduos S. Vettelis.

„Būtų šaunų matyti jį nugalintį paskutinėse lenktynėse. Tai būtų puikus atsisveikinimas. Tačiau Sebastianas sieks pagerinti rekordą“, – sakė „Red Bull“ ekipos vadovas C. Horneris.

„Tai bus jų tarpusavio kova. Markas nenorėtų, kad jam pergalė būtų padovanota.“

Tiek minėtasis S. Vettelis, tiek pati „Red Bull“ komanda jau užsitikrino čempionų titulus. Nepaisant tokių pasiekimų, C. Hornerio teigimu, ekipa ir toliau yra nusiteikusi siekti pačių aukščiausių rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA

„Reiktų pažiūrėti kiekvienam komandos nariui tiesiai į akis, kad pamatyti vis dar egzistuojančią motyvaciją ir aistrą. Nors Sebastianas ir užsitikrino titulą Indijoje, mes ir toliau spaudėme kiek įmanydami. Ir kaip jau esu sakęs anksčiau, mes tai darysime tol, kol neišvysime finišo vėliavos Brazilijoje.“

„Dabar mūsų tikslas yra padėti Markui iškovoti trečią vietą lenktynininkų įskaitoje ir užbaigti sezoną savam stiliuje.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų