REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Antradienio vakarą Europoje buvo sužaistos aštuonerios UEFA Čempionų lygos grupių etapo rungtynės, kuriose paaiškėjo ir pirmieji aštuntfinalio dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

 

Praėjusio sezonai nugalėtojai Miuncheno „Bayern“ futbolininkai išvykoje minimaliu skirtumu nugalėjo Pilzeno „Viktoria“ ir užsitikrino kelialapį į aštuntfinalį.

REKLAMA

Pergalingą įvartį nugalėtojų gretose pelnė ne kas kitas, o Mario Mandžukičius, kuris 65-ąją minutę po krašto gynėjo Phillipe Lahmo perdavimo pasiuntė kamuolį į varžovų vartus.

Bene įdomiausias rungtynės įvyko Turine, kur vietos „Juventus“ dar kartą susigrūmė su Madrido „Real“ vienuolike. Pergalės nei vienai komandai iškovoti nepavyko, teisėjas iš Anglijos užfiksavo rezultatyvias lygiąsias, 2-2.

Pirmieji į priekį įsiveržė šeimininkai, kuomet 11 metrų baudinį realizavo Arturo Vidalis. Antrajame kėlinyje „Real“ žaidimas pagerėjo ir jau 52-ąją minutę Cristiano Ronaldo išlygino rezultatą.

REKLAMA
REKLAMA

Visai netrukus Carlo Ancelotti auklėtiniams pavyko įsiveržti, kai rezultatyvų perdavimą portugalas atliko po truputį sportinę formą atgaunančiam Garethui Bale‘ui, tačiau galutinį tašką padėjo Fernando Llorente, nors jo įvartis reiškė tik lygiąsias, kurios netinka „Juventus“ klubui.

Italijos čempionai po keturių B grupės rungtynių užima netikėtą 4-ąją vietą. Vienu tašku jie atsilieka nuo „Kobenhavn“ ir Stambulo „Galatasaray“, o tuo tarpu „Real“ su 10 taškų beveik užsitikrino vietą kitame etape.

„Manchester City“ po ilgų metų pagaliau žais Čempionų lygos aštuntfinalyje. Manuelio Pellegrini auklėtiniai savo žiūrovų akivaizdoje nepaliko vilčių Maskvos CSKA ekipai, kurią nugalėjo rezultatu 5-2.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Miestiečiams“ net tris įvarčius pelnė ispanas Alvaro Negredo, o du kartus pasižymėjo Sergio Aguero. Tuo tarpu Rusijos gigantui abu įvarčius pelnė Seydou Doumbia.

Blankiai pasirodė Davido Moyeso treniruojamas „Manchester United“ klubas, išvykoje sužaidęs nulinėmis lygiosiomis su San Sebastiano „Real Sociedad“ futbolininkais. Mačo pabaigoje antrą geltonę kortelę užsidirbo saugas Maroaune‘as Fellaini.

Toks pats rezultatas užfiksuotas ir Donecke, kur vietos „Shakhtar“ ir Lėverkuzeno „Bayer“ ekipų akistatoje įvarčių įmušta taip pat nebuvo.

REKLAMA

Pergalės namuose iškovoti nesugebėjo Paryžiaus „St.Germain“ ekipa, sužaidusi 1 – 1 su Briuselio „Anderlecht“ futbolininkais. Svečiai iš Belgijos įsiveržė į priekį 68-ąją minutę, tačiau Zlatanas Ibrahimovičius pergalės išsivežt varžovams neleido. Beje, paskutinėmis rungtynių minutėmis svečiai rungtyniavo mažumoje: 82-ąją minutę iš aikštės buvo pašalintas saugas Sacha Klještanas.

Tris taškus namuose iškovojo Pirėjo „Olympiakos“ ekipa, minimaliu skirtumu įveikusi Lisabonos „Benficą“. 13-ąją minutę įvartį, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, tapo pergalingu, įmušė Konstantinos Manolas.

REKLAMA

Visi rezultatai:

„Juventus“ 2 – 2 „Real Madrid“

42‘ [1 – 0] A.Vidal (11m. baudinys)

52‘ [1 – 1] C.Ronaldo

60‘ [1 – 2] G.Bale

65‘ [2 – 2] F.Llorente

„Real Sociedad“ 0 – 0 „Manchester United“

69‘ R.van Persie („Manchester United“) nerealizavo 11m. baudinio

90‘ M.Fellaini ((„Manchester United“) pašalintas iš aikštės

„Kobenhavn“ 1 – 0 „Galatasaray“

6‘ [1 – 0] D.Braaten

„Manchester City“ 5 – 2 CSKA

3‘ [1 – 0] S.Aguero (11m. baudinys)

21‘ [2 – 0] S.Aguero

30‘ [3 – 0] A.Negredo

45‘ [3 – 1] S.Doumbia

51‘ [4 – 1] A.Negredo

71‘ [4 – 2] S.Doumbia (11m. baudinys)

90‘ [5 – 2] A.Negredo

„Shakhtar“ 0 – 0 „Bayer“

„Olympiakos“ 1 – 0 „Benfica“

13‘ [1 – 0] K.Manolas

„Paris Saint-Germain“ 1 – 1 „Anderlecht“

68‘ [0 – 1] D.De Zeeuw

70‘ [1 – 1] Z.Ibrahimovič

82‘ S.Kljestan („Anderlecht“) pašalintas iš aikštės

„Viktoria“ 0 – 1 „Bayern“

65‘ [0 – 1] M.Mandžukič

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų