REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 „Lotus“ pilotas Kimi Raikkonenas įspėjo komandą, jog jis gali nedalyvauti likusiose sezono lenktynėse jei ekipa neišspręs finansinių problemų ir nesumokės jam atlyginimo.

REKLAMA
REKLAMA

Santykiai tarp suomio ir minėtosios komandos yra įtempti jau kuris laikas. Jie dar labiau paaštrėjo po apsižodžiavimo Indijos GP metu.

REKLAMA

K. Raikkonenas pripažino, jog trūko visai nedaug, jog jis būtų neatvykęs į šio savaitgalio lenktynes Abu Dabyje. Sportininkas neatmeta galimybės, kad gali neatstovauti „Lotus“ ekipai likusiose dvejose sezono varžybose JAV ir Brazilijoje.

„Atvykau čia tikėdamasis, jog rasime sprendimą problemoms, kurios mus kamuoja jau kuris laikas“, – sakė „Lotus“ pilotas K. Raikkonenas.

„Tikiuosi, jog viskas bus išspręsta ir mes galėsime užbaigti šį sezoną kartu. Man patinka lenktyniauti, man patinka pilotuoti bolidą, tačiau didžiąją viso to dalį sudaro verslas. Galų gale turi būti nubrėžta linija tam tikroje vietoje. Jei ji bus peržengta... taip bus ne dėl mano kaltės.“

REKLAMA
REKLAMA

K. Raikkonenas patikino, jog ne dėl apsižodžiavimo Indijoje, o dėl kitų priežasčių santykiai tarp jo ir komandos tapo prasti.

„Tiesa, jog tokių dalykų neturėtų nutikti, tačiau taip nutiko. Tačiau tai nėra pagrindinė problema. Kalbame apie kitus dalykus, kurie anksčiau ar vėliau susikaupia į vieną krūvą.“

Suomis taip pat išreiškė nusivylimą tuo, jog kai kurie asmenys suabejojo jo ištikimybe komandai, kai paaiškėjo, jog pastaroji jam nemoka atlyginimo.

„Kartais tikrai būna nemalonu girdėti žmones kalbančius apie tai, jog nesi komandos žaidėjas ir tau nerūpi jos interesai, tačiau ekipa tau per visus šiuos metus nepervedė nei vieno euro.“

„Tai nepastato tavęs į pačią geriausią poziciją, tačiau taip jau nutinka. Kaip jau sakiau, tikiuosi, jog abiems pusėms pavyks rasti sprendimą kaip išspręsti dabartines problemas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų