REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pergalės Delyje vos išlipęs iš savojo „Red Bull“ ekipos bolido Sebastianas Vettelis neskubėjo nei ant apdovanojimų pakylos, nei į spaudos konferenciją. Pirmiausia skambučiu į Šveicariją paskambino tėvui Norbertui ir savo draugei Hannai, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Su Hanna jau keturiskart pasaulio „Formulės-1“ čempionas S. Vettelis draugauja septynerius metus, nuo gimnazijos Hepenheime baigimo laikų.

REKLAMA

„Norėčiau padėkoti savo šeimai ir draugei. Taip pat žmonėms, kurie visą laiką yra šalia. Tiems, kurie suteikia tikėjimo ir jėgos. Galbūt daugeliui atrodo paprasta ir gražu, tačiau kelias titulo link sudėtingas ir kartais kupinas negatyvių reakcijų“, – sakė S. Vettelis.

S. Vettelis į „Formulės-1“ lenktynes šeimos ir draugės nekviečia. Jis nori, kad Hanna gyventų normalų gyvenimą, be rampų šviesos. Todėl vokiečiui 200 dienų per metus tenka praleisti be savo draugės ir šeimos.

Sekmadienį vakare S. Vettelis pasėdėjo su komanda viešbučio Delyje bare, išlenkė pora stiklų gėrimų ir patraukė į oro uostą. Iš ten išskrido į Šveicariją, kad su Hanna praleistų pora naktų. Tuomet – Abu Dabis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų