REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki Europos vyrų krepšinio čempionato Slovėnijoje pabaigos likus savaitei oficialios turnyro atributikos prekybininkai labiausiai džiaugiasi kepurėlių ir talismanų Lipko pardavimais.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip prie Liublianos arenos „Stožice“ dirbantys prekybininkai, perkamiausi yra talismanas Lipko, šalikai ir kepurėlės. Lipko kainuoja 15 eurų (52 litai). Įdomu, kad prieš dvejus metus Lietuvoje vykusio Europos čempionato talismaną Amberį galima buvo įsigyti už 40 litų.

REKLAMA

Oficialūs „Eurobasket 2013“ marškinėliai svyruoja nuo 15 iki 25 eurų. Šalikas ir kepurėlė – po 10 (34,5 lito). Brangiausia prekė lentynose – oficialus FIBA Europos čempionato kamuolys. Už jį tektų pakloti 120 eurų.

Ką perka lietuviai? „Alų“, – juokėsi pirmas prie oficialių suvenyrų parduotuvės sutiktas lietuvis. Kiti minėjo ieškantys oficialių marškinėlių ir žaisliukų Lipko.

Nedidelių taip vadinamų „niekučių“ su „Eurobasket 2013“ atributika galima gauti ir už dyką. Fanų zonoje pastatyti laikini krepšiai, kur sumetus tris baudos metimus iš šešių esi apdovanojamas raktų pakabuku arba automobilio „kvapikliu“.

Trumpas vaizdo reportažą apie oficialią „Eurobasket 2013“ atributiką:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų