REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Kaunietis Darius Labanauskas nugalėjo praėjusį savaitgalį vykusiose Baltijos ir Latvijos smiginio reitingo varžybose Saulkrastyje. Kitas kaunietis Rokas Aniulis buvo nepralenkiamas šių varžybų jaunimo rungtyje, taip pat nugalėjo ir paguodos turnyre.

REKLAMA
REKLAMA

Šiose varžybose dalyvavo 15 Lietuvos žaidėjų. Viso susirinko 52 vyrai ir 19 moterų iš Latvijos, Lietuvos, Estijos ir vienas net iš Taivano.

REKLAMA

Jaunimo grupėje tarp 4 žaidžiančių buvo net 3 lietuvaičiai. Finalas – lietuviškas. R.Aniulis susitiko su Ugnium Jankūnu iš Elektrėnų. Šį kartą stipresnis buvo R.Aniulis, kuris ir tapo čempionu. Trečia liko Kornelija Lušaitė iš Jonavos.

Moterų grupėje, kaip ir vyrų, viename pusfinalyje kovėsi dvi lietuvaitės, kitame dvi latvės. Mūsiškių pusfinalyje jonaviškė Vyta Orlovienė rezultatu 4:3 nugalėjo vilnietę Jurgitą Bendinskienę, o kitame pajėgesnė buvo latvė Zeltite Strada.

REKLAMA
REKLAMA

Finale viską lemė paskutinės strėlės. Lemiamame lege abi varžovės uždarinėjo po 6-8 serijas ir čia pasisekė Latvijos atstovei. V.Orlovienė iškovojo garbingą antrą vietą ir gavo neįkainojamos patirties žaidžiant prie finalinio taikinio. J.Bendinskienė iškovojo trečią vietą.

Vyrų pusfinaliuose susitiko D.Labanauskas su mažeikiškiu Arūnu Čipliu ir latviai Agars Strelis su Guntars Stipins.

D.Labanauskas į fianlą pateko varžovą įveikęs rezultatu 4:3. Finale G.Stipins jis įveikė rezultatu 5:1.

Vyrų paguodos turnyro finale R.Aniulis nugalėjo mažeikiškį Jurijų Stekolnikovą, o moterų grupėje šią rungtį laimėjo latvė Lonija Stare, finale įveikusi tautietę Laimą Upeniece.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų