REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ komandą palikęs ir Londono „Chelsea“ ekipos vairą perėmęs treneris Jose Mourinho atskleidė, kad jam dirbti „karališkajame“ klube toli gražu nebuvo lengva. Portugalo teigimu, jam dažniausiai teko konfliktuoti su lyderiu Cristiano Ronaldo.

REKLAMA
REKLAMA

Vertinant situaciją iš neutralios pusės, veikiausiai su tokiu stratego pareiškimu sutikti nebūtų galima. Rungtynių metu specialistas neretai paskatindavo savo tautietį, o esant būtinybei ir apgindavo nuo žeriamos kritikos. Tačiau realybė – visai kitokia.

REKLAMA

Kalbėdamas su žurnalistais buvęs Milano „Inter“ treneris taip pat užsiminė ir apie pašlijusius santykius su kitu tautiečiu Pepe. Stratego manymu, pastarosiomis savaitėmis gynėjas buvo kategoriškas visiems jo sprendimams. Jose neslėpė, kad „Real“ komandoje portugalas jaučia jaunojo Raphaelio Varane‘o konkurenciją.

„Cristiano vaizduojasi esąs visažinis ir joks treneris negali padėti jam tobulėti. Su juo turėjome labai daug problemų, dažnai jį kritikuodavau dėl priimtų netinkamų sprendimų. Deja, jis mano kritikos nepriėmė ir į tai nusispjovė“, - kalbėjo portugalas.

REKLAMA
REKLAMA

„Nesupraskite manęs neteisingai. Pastarąsias dvi savaites jis nežaidė ne todėl, kad tai buvo mano sprendimas. Jis turėjo problemų su nugara. Jei žaidėjas traumuotas, negaliu jam pasakyti nė vieno blogo žodžio“.

„Man treniruojant „Real“, jis sužaidė tris puikius sezonus. Nežinau, ar tai pagerino jo žaidimą, bet mes aikštėje jam atradome tinkamą poziciją, kurioje jis atsiskleidė visu gražumu“.

„Su Pepe situacija visai kitokia. Už jį kovojau kiekvieną kartą. Niekam neleidau su juo elgtis netinkamai, bet vėliau jo nepagrįsta kritika virto išdavyste. Ar jis mane išdavė? Geras klausimas. Jums vertėtų to paklausti jo paties“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

„Jis mane suprato neteisingai. Jei jis galvoja, kad pastaruoju metu nežaidė dėl kažkokių barnių, jis klysta. R.Varane‘as, kuris yra 13 metų už jį jaunesnis, tikrai nusipelnė vietos aikštėje. Jis puikiai dirbo treniruotės ir rodė iniciatyvą. Negalėjau jam nesuteikti galimybės atsiskleisti“.

„Esu labai dėkingas treneriui Aitorui (A.Karankai). Jis visada mane suprasdavo ir su mano sprendimais sutikdavo. Norėjau, kad jis kartu su manimi vyktų į Londoną, bet jo norą likti „Real“ komandoje puikiai suprantu. Jis privalo ten likti“.

REKLAMA

„Jei „Real“ vairą perims Carlo Ancelotti, tai bus sveikintinas „Real“ vadovų žingsnis. Tikiuosi, kad jis pasiruošęs iššūkiams ir yra pajėgus suvaldyti tokią komandą“, - sakė J.Mourinho.

Pirmadienį J.Mourinho bus oficialiai pristatytas Anglijos žiniasklaidai. Tuo tarpu jau tapo aišku, kad „Real“ klubo tikrai netreniruos Juppas Heynckesas, kuris vakar surengtoje spaudos konferencijoje paskelbė apie karjeros pabaigą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų