REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos Londono „Chelsea“ komandą perėmus strategui Jose Mourinho, pastarasis užsigeidė „mėlynųjų“ gretose matyti Lietuvio Tomo Švedkausko komandos draugą Italijos „Roma“ ekipoje Daniele De Rossi.

REKLAMA
REKLAMA

Treneris iš Portugalijos įsigyti 29 metų atraminį saugą panoro po to, kai italų sostinės klubas nesugebėjo iškovoti kelialapio į UEFA Europos lygos turnyrą. „Serie A“ čempionate „Roma“ liko šešta, o šalies taurės (Coppa Italia“) finale nusileistai to paties miesto „Lazio“ komandai.

REKLAMA

Neoficialiais duomenimis, italų pusė už patyrusį futbolininką ketina prašyti 18 milijonų eurų išpirkos, tuo tarpu „Chelsea“ yra pasirengęs sumokėti trimis milijonais mažiau – 15.

„D.De Rossi žino, kad J.Mourinho jo nori, todėl „Roma“ yra pasirengusi už atitinkamą ir teisingą kainą futbolininką parduoti. Jo laikas Romoje jau baigėsi“, - kalbėjo vienas Italijos žurnalistų.

Dabartinis D.De Rossi kontraktas su „Roma“ klubu galioja iki 2017 metų vasaros, bet panašu, kad kitą sezoną futbolininkas Italijoje karjeros nepratęs.

Remiantis spaudos pranešimais, italą savo gretose taip pat norėtų matyti Londono „Tottenham“, Paryžiaus „Saint-Germain“ ir Turino „Juventus“ klubai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų