REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien buvo paskelbtas geriausias „Barclays Premier“ lygos metų treneris ir žaidėjas. Jais tapo „Manchester United“ strategas Seras Alexas Fergusonas ir Londono „Tottenham“ narys Garethas Bale‘as.

REKLAMA
REKLAMA

A.Fergusonas, kuris sezonui pasibaigus baigs savo trenerio karjerą, šiandien davė paskutinį interviu kaip „Man Utd“ treneris prieš artėjančias sekmadienio rungtynes. Praėjus kelioms valandoms po to, paaiškėjo, kad treneris buvo išrinktas geriausiu „Barclays Premier“ lygos metų treneriu.

REKLAMA

Šį prestižinį apdovanojimą škotas per savo karjerą gavo jau 11 kartų. Pirmą kartą treneris jį gavo dar 1992/93 metų sezone, kuomet buvo įkurta „Premier“ lyga.

A.Fergusonas, kuris per savo 26 metų trenerio karjerą „Man Utd“ klube laimėjo 38 trofėjus, „Premier“ lygą yra laimėjęs 13 kartų. Paskutinės jo trenerio karjeros rungtynės vyks šį sekmadienį su „West Brom“ klubu ir tai bus jo 1500-asis trenerio mačas.

Tuo metu G.Bale‘as, kuris šiame sezone per 29 „Premier“ lygos mačus įmušė 19 įvarčių, tapo pirmuoju „Tottenham“ žaidėju gavusių šį apdovanojimą. G.Bale‘as tapo ir pirmuoju žaidėju iš Velso, kuris buvo išrinktas geriausiu „Premier“ lygos metų žaidėju.

Tai jau ketvirtasis individualus G.Bale‘o apdovanojimas šiame sezone. „Tottenham“ lyderis šiame sezone jau gavo PFA metų žaidėjo, PFA jaunojo žaidėjo ir FWA metų žaidėjo titulus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų