REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai neseniai tapo aišku, kad trenerio karjerą baigiantį Serą Alexą Fergusoną „Manchester United“ klube pakeis Davidas Moyesas. Šiam klubo sprendimui pritarė ir dabartinis Madrido „Real“ treneris Jose Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA

J.Mourinho taip pat atskleidė, kad A.Fergusonas jam asmeniškai paskambino ir pranešė, kad traukiasi iš trenerio darbo ir taip baigia 26 metus trukusią trenerio karjerą „Man Utd“ klube.

REKLAMA

„Seras Alexas man paskambino ir man buvo garbė asmeniškai žinoti apie jo sprendimą. Tada buvau nustebęs ir liūdnas. Tačiau tuo pačiu metu buvau laimingas, kad pajutau jo emocijas ir pasididžiavimą tokia nuostabia karjera“,- kalbėjo J.Mourinho.

„Manau, kad man bus sunku. Visiems treneriams bus sunku, kadangi atvykstant į „Old Trafford“ žaisti su „Manchester United“, tavęs nebelauks ši mistinė figūra“.

„Manau, kad Davidas yra geras treneris ir puikus pasirinkimas. Man jis patinka kaip žmogus ir patinka jo trenerio charakteris. Tikiu, kad „Man Utd“ palaikys jį, nes jis turi savybių, kad sėkmingai atliktų savo darbą „Man Utd“ klube. Serui Alexui aš linkiu laimingo gyvenimo, o Davidui linkiu sėkmingos karjeros „Manchester United“ klube“, - tęsė J.Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad J.Mourinho kandidatūra tapti „Man Utd“ treneriu taip pat buvo svarstoma, tačiau portugalas dar kartą užsiminė, kad jis tikriausiai taps „Chelsea“ treneriu.

„Su Alexu mes esame geri draugai ir mano geri draugai žino, ką aš noriu treniruoti kai baigsiu darbą su Madrido „Real“, - paslaptingai užbaigė J.Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų