REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laikinuoju Londono „Chelsea“ treneriu dirbantis Rafaelis Benitezas pats užsiminė, kad dabartinis Madrido „Real“ strategas Jose Mourinho nuo kito sezono gali treniruoti „Chelsea“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

J.Mourinho „Chelsea“ klubą paliko prieš šešis metus, tačiau paskutinėmis dienomis vis dažniau kalbama, kad portugalas grįš į Londono ekipą. To tikisi ir „Manchester United“ treneris Seras Alexas Fergusonas, bei „Manchester City“ strategas Roberto Mancini.

REKLAMA

Prie jų prisijungė ir „Chelsea“ dabar treniruojantis R.Benitezas. Ispanas paslaptingai kalbėjo: „Nuo kito sezono čia bus naujas treneris ir tai visiems aišku. Manau, kad visi jau žino kas taps naujuoju klubo treneriu“.

„Man liko tik susitelkti į savo darbą, nes tai ne mano rūpestis, kas įvyks šiame klube kitą sezoną. Manau, kad savo darbą aš atlieku gerai ir fanai tai įvertins. Kiekvieną dieną aš matau, kad dirbu su puikiais žmonėmis, kurie visada nori išmokti kažko naujo. Galime pamatyti, kad šiais metais mes tikrai patobulėjome“, - tęsė R.Benitezas, kuris užsiminė ir apie rytojaus mačą su Londono „Tottenham“.

„Tai labai svarbios rungtynės. Jei mes laimėsime, beveik garantuotai būsime tarp stipriausių keturių komandų. Šiame sezone turėjome jau daug svarbių rungtynių, bet šis mačas bus pats svarbiausias“, - užbaigė R.Benitezas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų