REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Marco Belinelli sužaidė geriausias sezono rungtynes – rezultatyviausiai žaidusio gynėjo vedamas Čikagos „Bulls“ klubas lemiamoje dvikovoje 99:93 palaužė Bruklino „Nets“ ir laimėjęs ketvirtfinalio seriją 4:3 tapo paskutiniu Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) antrojo etapo dalyviu.

REKLAMA
REKLAMA

Rytų konferencijos pusfinalyje „buliai“ susikaus su čempionų titulą ginančiais Majamio „Heat“ krepšininkais.

REKLAMA

Po pergalės M.Belinelli džiaugėsi pasiekta pergale ir tuo, kad tapo pirmuoju italu, patekusiu į NBA konferencijos pusfinalį.

„Velniškai norėjau laimėti šias rungtynes. Niekada nesu patekęs į konferencijos pusfinalį, finalą. Būsiu pirmas krepšininkas iš Italijos, žaisiantis antrajame atkrintamųjų varžybų etape. Esu labai laimingas, tiesiog mylių šią komandą“, – neslėpė džiaugsmo gynėjas.

Jis buvo tas krepšininkas, per paskutines 30 sekundžių realizavęs 4 baudos metimus, leidusius Čikagos komandai įtvirtinti pergalę.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvau pasirengęs, nes labai norėjau iškovoti pergalę. Niekada nenoriu pramesti baudos metimų. Dabar noriu vykti į Majamį ir žaisti. Kaip sakė mūsų treneris, šiemet galime daug pasiekti. Į akistatą stosime su bene geriausia lygos komanda, tačiau mes turime tikėti savimi ir atiduoti visas jėgas kiekvienose rungtynėse.

Džiaugiuosi, kad man šiose rungtynėse sekėsi – mano galvoje sukosi mintis, kaip laimėti rungtynes ir vykti žaisti į Majamį. Vis dar tikiuosi, kad šį sezoną kažką pasieksime, kiekvienas to iš mūsų tikisi“, – teigė italas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lemiamame mače su „Nets“ 27-erių metų 196 cm ūgio krepšininkas pelnė 24 taškus (5/8 dvitaškiai, 3/6 tritaškiai, 5/5 baudos metimai), atkovojo 6 bei perėmė 1 kamuolį ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Geriausią sezoną per savo karjerą žaidžiantis M.Belinelli šiemet per susitikimą vidutiniškai rungtyniauja 25,8 minutės, pelno po 9,6, atkovoja 1,9 bei perima 0,6 kamuolio ir atlieka 2 rezultatyvius perdavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų