REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos „Premier“ lygoje startavo 36 turas. Ir toliau intriguojanti kova tęsiasi dėl vietos didžiajame ketverte. Londono „Tottenham“ ekipa namuose minimaliu rezultatu 1-0 įveikė „Southampton“ ir laikinai aplenkė ketvirtoje vietoje buvusį kitą sostinės klubą „Arsenal“.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoje susitikimo pusėje „Spurs“ ekipa daug pavojingų epizodų nesukūrė. Svečiai patikimai gynėsi ir vos pasitaikius progai kontratakavo.

REKLAMA

Šeimininkų gretose išsiskyrė Aaronas Lennonas, kuris aštriais reidais ardė varžovų komandos gynybą. Tuo tarpu „Southampton“ komandoje pastebimai rungtyniavo Ricky Lambertas ir Jay‘us Rodriguezas.

Antroje rungtynių pusėje „šventųjų“ gretose nesustabdomai žaidė Adamas Lallana, bet pastarajam niekaip nepavyko išnaudoti susikurtų progų ir treneris Mauricio Pochettino nusprendė saugą pakeisti.

Kai atrodė, kad šiame susitikime komandos pasidalins po tašką, 86 minutę įvartį į svečių vartus įmušė Garethas Bale‘as. Universalusis „Tottenham“ žaidėjas pasižymėjo po Kyle‘o Walkerio perdavimo ir išvedė „Spurs“ ekipą į priekį.

Per teisėjo pridėtą laiką svečiai stengėsi atsitiesti ir rezultatą išlyginti, bet šeimininkai sugebėjo išsaugoti turimą persvarą bei iškovoti tris taškus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų