REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną mėnesį, Anglijos „Premier“ lygoje išrenkamas geriausias mėnesio treneris ir žaidėjas. Balandžio mėnesio geriausiais tapo Londono „Chelsea“ strategas Rafaelis Benitezas ir „Manchester United“ puolėjas Robinas van Persie.

REKLAMA
REKLAMA

R.Benitezas tapo pirmuoju „Chelsea“ treneriu, kuris laimėjo geriausio trenerio rinkimus nuo Carlo Ancelotti laikų, kuris tokį prizą gavo 2011 metų balandį.

REKLAMA

Balandis „Chelsea“ klubui buvo puikus. Šį mėnesį iš keturių rungtynių „Chelsea“ laimėjo tris mačus ir kartą sužaidė lygiosiomis. Jie įveikė „Swansea“, „Sunderland“ ir „Fulham“, o su „Liverpool“ svečiuose išsiskyrė taikiai. Po šių rezultatų „Chelsea“ pakilo į trečią vietą.

„Visada yra gerai laimėti kokį nors trofėjų. Kai gauni tokio tipo prizą, tai reiškia, kad tu ir tavo komanda gerai atlieka savo darbą. Treneris gali gerai atlikti savo darbą, bet vienas jis nieko nepadarys. Turime nuopelnų skirti ir visiems darbuotojams“, - kalbėjo R.Benitezas, kuris su „Chelsea“ pasiekė ir UEFA Europos lygos finalą.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu R.Van Persie geriausio žaidėjo rinkimus laimi jau antrą kartą šiame sezone. Gruodžio mėnesį geriausiu išrinktas puolėjas balandį įmušė šešis įvarčius.

Svarbiausias jo pasirodymas buvo mače su „Aston Villa“, kuriame olandas įmušė tris įvarčius ir taip padėjo „Man Utd“ užsitikrinti 20 Anglijos čempionų titulą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų