REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ klubo direktorius viešiesiams ryšiams Emilio Butragueño teigia, kad antradienį vyksiančios UEFA Čempionų lygos rungtynės prieš Dortmundo „Borussia“ ekipą „Karališkajam“ klubui bus vienos didžiausių per visą dešimtmetį.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę Vokietijoje žaistose pirmosiose pusfinalio rungtynėse „Real“ žaidėjams nenusisekė, mat jie pralaimėjo rezultatu 1-4. Visus keturis įvarčius Dortmundo klubui pelnė puolėjas iš Lenkijos Robertas Lewandowskis.

REKLAMA

„Antradienio mačas „Real“ klubui bus turbūt didžiausias per pastarųjų 10 metų. Neprarandame vilties, kad pateksime į kitą etapą, tačiau kaip bus – pamatysime. Ši komanda yra stipri ir tikrai gali tai pasiekti“, - vilties neslėpė vienas klubo direktorių.

„Mūsų sirgaliai yra protingi ir žino, kaip dabar žaidėjams reikia jų palaikymo. Visi puikiai supranta šių rungtynių svarbą, todėl palaikymas antradienio vakarą, net neabejoju, bus didžiulis. Tikėkimės, kad komanda sirgaliams padovanos šventę“, - toliau dėstė ispanas.

REKLAMA
REKLAMA

E.Butragueño taip pat pagyrė komandą už šeštadienį iškovotą pergalę prieš Madrido „Atlético“. „Real“ triumfavo išvykoje 2-1 ir dabar užtikrintai rikiuojasi antroje „La Liga“ vietoje, lenkdami „Atlético“ šešiais taškais ir atsilikdami nuo „Barcelona“ ekipos 11 taškų.

„Komanda sužaidė labai gerai, nors ir praleido įvartį pirmi. Tiek gynyba, tiek puolimas buvo tikrai geras, tačiau svarbiausia, kad buvo išnaudotos lemiamos susikurtos progos ir iškovota pergalė“, - pridūrė savo laikais 6 kartus „La Liga“ su „Real“ laimėjęs E.Butragueño.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų