REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno apylinkės teismas krepšinio gerbėjui Nauriui Maciui už Madrido „Real“ klubo krepšininkui Rudy Fernandezui suduotą smūgį į galvą skyrė 1300 litų baudą. „Baudžiamuoju įsakymu, kuris buvo priimtas balandžio 12 dieną, paskirta bauda Nauriui Maciui yra 1300 litų“, – penktadienį BNS sakė Kauno apylinkės teismo atstovė spaudai Jomilė Juškaitė-Vizbarienė.

REKLAMA
REKLAMA

Po kovo 7 dienos rungtynių tarp Madrido „Real“ ir Kauno „Žalgirio“ laikinojoje sostinėje, „Žalgirio“ arenos patalpose, prie išėjimo į automobilių aikštelę, neseniai Lietuvos pilietybę gavęs N. Macius smogė ispanui R. Fernandezui į galvą.

REKLAMA

Šalia buvusiam ispanui bandant sulaikyti vyrą, kuris anksčiau turėjo Latvijos pilietybę, jo brolis Normundas Macis taip pat įsivėlė į konfliktą. Tąkart abu broliai sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Abu broliai tik neseniai pakeitė Latvijos pilietybę į Lietuvos.

N.Maciui tąsyk buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,62 promilės, jo brolis Normundas buvo apsvaigęs šiek tiek mažiau – 2,22 promilės. ULEB Eurolygos krepšinio turnyro nepriklausomas drausmės komisaras „Žalgiriui“ dėl šio incidento skyrė 25 tūkst. eurų baudą.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, LKL čempionas „Žalgiris“ įpareigotas „iki gyvos galvos daugiau neįsileisti brolių Macių į areną, visomis priemonėmis siekti, kad panašių incidentų nepasikartotų ateityje, bei sudaryti galimybę komandoms į areną patekti per atskirą įėjimą, kuriame būtų garantuoti papildomi atitvarai bei papildoma apsauga nuo krepšinio aistruolių".

ULEB Eurolyga Naurį ir Normundą Macius paskelbė nepageidautinais asmenimis ne tik Eurolygos, tačiau ir Europos taurės vyrų krepšinio varžybose bet kurioje šalyje.

Ispanijos krepšininkas R. Fernandezas kovo 7 dieną per rungtynes Kaune buvo priešiškai sutiktas vietos sirgalių dėl incidentų per anksčiaui vykusias Kauno„Žalgirio“ ir Madrido „Real“ rungtynes, kai provokavo žalgiriečius ir dėl to sulaukė Eurolygos nuobaudų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

TAIP PAT SKAITYKITE:

„EuroSport“ reportaže – ašarojantis R. Fernandezas ir Macių suėmimas

R. Fernandezas: Lietuvos sirgaliai nėra tokie, kaip pasielgė šie du asmenys

Iš areštinės Kaune paleisti broliai Maciai: tiesiog labai mylime „Žalgirį“ ir Lietuvą

S. Štombergas: Macių išpuolis jokiais žodžiais nepateisinamas

Kaip vertinate skirtą baudą N. Maciui?
Prašome pasirinkti atsakymą!
Bauda juokinga. Turėjo bausti griežčiau.
Bauda tinkama. Jis iš to jau pasimokė.
Neturiu nuomonės. Tai ne mano reikalas.
BALSUOTI
REZULTATAI
Kaip vertinate skirtą baudą N. Maciui?
Bauda juokinga. Turėjo bausti griežčiau.
45.8%
Bauda tinkama. Jis iš to jau pasimokė.
29.2%
Neturiu nuomonės. Tai ne mano reikalas.
25%
Balsavo: 24

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų