REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaruoju metu spaudoje sklindantys gandai, esą vasarą Paryžiaus „Saint-Germain“ klubas sieks įsigyti Anglijos „Manchester United“ komandos puolėją Wayne‘ą Rooney, buvo paneigti. Prancūzų ekipos strategas Carlo Ancelotti mano, kad šis perėjimas – neįmanomas.

REKLAMA
REKLAMA

Nors treneris iš Italijos negailėjo liaupsių ilgamečiui „raudonųjų velnių“ nariui, specialistas pripažino, kad tokie žaidėjai taip paprastai savo komandų nepalieka.

REKLAMA

„W.Rooney yra vienas geriausių puolėjų pasaulyje. Manau, kad PSG klubui jį įsigyti yra praktiškai neįmanoma. Jis yra „Man Utd“ komandos siela ir vargu, ar artimiausiu paliks šią ekipą“, - sakė „Saint-Germain“ treneris C.Ancelotti.

Žurnalistai nusprendė pasikalbėti su C.Ancelotti po to, kai sekmadienį viešą ir netikėtą pranešimą paskelbė buvęs „Saint-Germain“ komandos patarėjas Michaelas Moulinas.

„Remiantis patikimais šaltiniais galiu patvirtinti, kad W.Rooney ir PSG susitarimas – pasiektas. Kitą sezoną jis žais „Saint-Germain“ klube“, - kalbėjo buvęs prancūzų ekipos patarėjas.

Kaip ir minėjome, visas šias kalbas paneigė pats Paryžiaus klubo strategas C.Ancelotti, todėl vargu, ar po šio sezono „Man Utd“ puolėjas persikels rungtyniauti į Prancūziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų