REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sebastianas Vettelis pareiškė, kad Malaizijoje Markas Webberis buvo nevertas pergalės ir jis visiškai nesigaili prieš ekipos valią atėmęs iš komandos draugo pirmąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjus trims savaitėms nuo įvykių Malaizijos GP, S.Vettelis neatsiprašinėjo už savo poelgį, kaip kad darė iškart po kontraversiškų lenktynių.

REKLAMA

„Iškart po lenktynių atsiprašiau, kad iškėliau asmeninius interesus virš komandos, to nenorėjau daryti, bet daugiau nėra ką pridurti.“

„Neatsiprašinėsiu už pergales, manau, kad žmonės todėl mane įdarbino ir todėl esu čia. Myliu lenktyniavimą ir būtent tai padariau“, - teigė S.Vettelis.

S.Vettelis atskleidė, kad atsidūręs tokioje pat situacijoje, jis greičiausiai vėl nepaklustų komandos nurodymams.

„Jei būčiau supratęs žinutę, būčiau pagalvojęs apie tai, apsvarstęs komandos norą leisti Markui pasilikti pirmoje vietoje ir man finišuoti antram... Manau, būčiau pagalvojęs apie tai ir greičiausiai padaręs tą patį“, - teigė S.Vettelis.

REKLAMA
REKLAMA

„Markas nenusipelnė pergalės. Yra šioks toks konfliktas, kadangi viena vertus esu vaikinas, kuris gerbia komandos sprendimus, kita vertus, Markas tuo metu nebuvo vertas pergalės."

S.Vettelis pridūrė, kad prie sprendimo lenkti komandos draugą prisidėjo ir tai, jog anksčiau jų santykiai taip pat nebuvo puikūs.

„Jis man niekada nepadėjo. Mane labai remia komanda, tačiau ji vienodai remia mus abu“, - aiškino S.Vettelis.

„Kalbant apie santykius su Marku, aš jį labai gerbiu kaip lenktynininką, tačiau anksčiau buvo ne vienas atvejis, kai jis galėjo padėti komandai, bet to nepadarė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų