REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vakar Stambule „Galatasaray“ klubas rezultatu 3-2 įveikė Madrido „Real“, tačiau Ispanijos ekipa ketvirtfinalį laimėjo bendru rezultatu 5-3. „Karališkojo“ klubo strategas Jose Mourinho pabrėžė, kad svarbiausia yra tai, jog „Real“ pateko į pusfinalį. Portugalas taip pat gyrė „Galatasaray“ klubą ir jo fanus.

Vakar Stambule „Galatasaray“ klubas rezultatu 3-2 įveikė Madrido „Real“, tačiau Ispanijos ekipa ketvirtfinalį laimėjo bendru rezultatu 5-3. „Karališkojo“ klubo strategas Jose Mourinho pabrėžė, kad svarbiausia yra tai, jog „Real“ pateko į pusfinalį. Portugalas taip pat gyrė „Galatasaray“ klubą ir jo fanus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Rungtynių metu aš neturiu laiko būti nervingas. Žinau, kad „Galatasaray“ yra stiprus klubas. Jie žaidė ne su 11 žaidėju, o su 50 tūkstančių nuostabių fanų. Mums buvo tikrai sunku ir jie nusipelnė šios pergalės“, - kalbėjo J.Mourinho.

REKLAMA

„Kai pirmavome 1-0, neišnaudojome geros progos padidinti savo pranašumą. Tada rungtynės jau būtų nulemtos. Tačiau antrajame kėlinyje „Galatasaray“ pradėjo žaisti labai gerai ir išlygino rezultatą. Po to per dvi minutes jie įmušė dar du įvarčius. Tada į aikštę išleidau Raulį Albiolį ir viskas kiek aprimo. Sugebėjome patekti į pusfinalį ir tai yra svarbiausia“.

„Tai tokio tipo rungtynės, kuriose mes galime viską pralaimėti, bet nieko negauti. Visada jaučiau, kad mano žaidėjai yra pasirengę sunkiai dirbti ir nužygiuoti iki finalo. Dabar mūsų lauks pusfinaliai, kuriuose žaisime prieš puikų klubą. Tačiau dabar laikas džiaugtis, o ne būti susirūpinusiems ar išsigandusiems“, - užbaigė J.Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA

Abu „Real“ įvarčius įmušęs Cristiano Ronaldo pripažino, kad jo klubas šiandien darė nemažai klaidų iš kurių jie galės pasimokyti.

„Iš klaidų tu mokaisi. Komanda visada atiduoda visas jėgas, bet kartais ir mes padarome klaidų – tai tikrai pasitaiko. Geriausia, kad tai padarėme ne per lemiamas rungtynes, o svarbiausia, kad patekome į pusfinalį“, - kalbėjo C.Ronaldo.

„Norime laimėti dešimta Europos taurę – tai mūsų tikslas. Žinome, kad tai bus sunku, tačiau tikrai įmanoma. Dabar norime laimėti pusfinalį ir patekti į finalą, o jame jau viskas įmanoma. Negalime atsipalaiduoti, nes pusfinalyje žaisime prieš stiprų klubą. Į pusfinalį jau pateko ir „Borussia“. Ši komanda man tikrai patinka ir aš visada maniau, kad ji gali toli nužygiuoti. Šiandien sužinosime dar dvi komandas, kurios varžysis pusfinalyje, bet svarbiausia, kad jame esame ir mes“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Esu labai laimingas, kad Čempionų lygoje įmušiau jau 11 įvarčių. Šie įvarčiai padeda „Real“ klubui pasiekti iškeltus tikslus. Esu laimingas, kad patekau į „Real“ klubo istoriją ir padėjau jam patekti į pusfinalį“, - užbaigė portugalas.

Tuo metu „Galatasaray“ treneris Fatihas Terimas negailėjo pagyrų ekipos fanams. Treneris taip pat atskleidė, kad vienu metu jis jau svajojo apie pusfinalį.

„Mūsų fanai buvo nuostabūs. Stadione buvo fantastiška atmosfera. Kai jie mėgaujasi rungtynėmis, tą darome ir mes. Dar kartą padėkosiu „Real“ klubui ir Jose Mourinho, kurie po rungtynių atėjo į mūsų rūbinę ir pasveikino mus. Nors ir nesugebėjome išmesti „Real“ iš Čempionų lygos, tačiau tikrai nusipelnėme pagarbos. Tikiuosi, kad „Real“ laimės Čempionų lygą, kadangi tada galėsime sakyti, kad pralaimėjome čempionams“, - kalbėjo F.Terimas.

REKLAMA

„Esu treneris, kuris pertrauką naudoja pozityviems dalykams. Per trumpą laiką mes nusprendėme pakeisti savo taktiką, į aikštę išleidome Nordiną Amrabatą. Per pertrauką mes kalbėjome apie troškimą nepralaimėti ir tai mums atnešė pergalę. Po trečio įvarčio mes pradėjome svajoti apie pusfinalį. Jei Didier Drogba paskutinis smūgis būtų pasiekęs tikslą, viskas būtų pasikeitę“.

„Su tinkamu treneriu Turkijos žaidėjai gali pasiekti viską. Mums nederėtų lengvai praleisti įvarčių ir švaistyti gerų progų. Kiekvieną minutę mes turime tobulėti. Čempionų lygą paliekame aukštai iškelta galva, o patys toliau tęsime savo progresą“, - užbaigė F.Terimas.

REKLAMA

„Galatasaray“ puolėjas Didier Drogba, kuris įmušė puikų įvartį kulnu, buvo patenkintas savo komandos žaidimu, bet puolėjas pripažino, kad „Real“ buvo verti patekti į pusfinalį.

„Tai buvo labai geros rungtynės ir jos būtų dar geresnės, jei būtume pateikę į pusfinalį. Dar kartą pamatėme, kad „Galatasaray“ fanai yra išskirtiniai. Ankstyvas „Real“ įvartis viską pakeitė, bet antrajame kėlinyje mes parodėme, kad tikime savimi ir įmušė tris įvarčius. Jei taip būtume žaidė pirmosiose varžybose, galutinis rezultatas galėjo būti visai kitoks. Man mano įvartis nieko nereiškia, nes jis nepadėjo mums patekti į kitą etapą. Turiu pripažinti, kad „Real“ verti žaisti pusfinalyje ir noriu juos pasveikinti su tuo“, - kalbėjo D.Drogba.

Priminsime, kad Čempionų lygos ir Europos lygos pusfinalių burtai bus traukiami jau šį penktadienį (balandžio 12 d.).

TAIP PAT SKAITYKITE:

„Real“ ir „Borussia“ klubai keliauja į Čempionų lygos pusfinalį

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų