REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien įvyks dar du UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio mačai. Viename jų susikaus Turino „Juventus“ ir Miuncheno „Bayern“ klubai. „Bayern“ po pirmų rungtynių Vokietijoje turi dviejų įvarčių persvarą, tačiau „Bayern“ treneris Juppas Heynckesas tikina, šios poros nugalėtojas dar tikrai nėra aiškus.

Šiandien įvyks dar du UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio mačai. Viename jų susikaus Turino „Juventus“ ir Miuncheno „Bayern“ klubai. „Bayern“ po pirmų rungtynių Vokietijoje turi dviejų įvarčių persvarą, tačiau „Bayern“ treneris Juppas Heynckesas tikina, šios poros nugalėtojas dar tikrai nėra aiškus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Po pirmojo mačo mums niekas iš esmės nepasikeitė. Į šias rungtynes mes žvelgsime taip pat kaip tą darėme praėjusį antradienį. Taigi Turine taip pat bandysime laimėti“, - kalbėjo J.Heynckesas.

REKLAMA

„Juventus“ yra aukščiausio lygio klubas ir tą jie jau įrodė šio sezono Čempionų lygoje ir „Serie A‘ pirmenybėse. Jie bandys neįmanomą paversti įmanomu“, - tęsė „Bayern“ strategas, kuris taip pat geru žodžiu užsiminė apie „Juves“ vartininką Gianluigi Buffoną, kuris po pirmo mačo sulaukė kritikos iš Vokietijos legendos Franzo Beckenbauerio.

„Gigi Buffoną aš laikau vienu geriausiu pasaulio vartininku. Man jis legenda, fantastiškas žmogus ir nuostabus vartininkas“, - užbaigė J.Heynckesas.

REKLAMA
REKLAMA

Miuncheno „Bayern“ vartininkas Manuelis Neueris neatmeta galimybės, kad komandoms teks mušti vienuolikos metrų baudinius. Vartininkas teigia, kad yra tam pasiruošęs.

„Mes norime laimėti šį mačą, bet aš esu vartininkas ir mano darbas yra pasiruošti galimiems vienuolikos metrų baudiniams. Visgi tikėkimės, kad jų šiandien nebus“, - kalbėjo M.Neueris.

„Miunchene mes pasirodėme gerai, tačiau mes negalime tenkintis pirmojo mačo persvara. Žinau, kad laukia sunkus mačas, tą žino visi“.

„Titulas? Esame laimingi, kad pavyko jį iškovoti. Visada malonu vykti į rungtynes kai prieš tai gavai labai daug pozityvios energijos“, - užbaigė „Bayern“ vartininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Bayern“ klubo atakuojantis saugas Arjenas Robbenas pabrėžė, kad „Bayern“ turi rungtyniauti tradiciškai ir įmušti įvarčių Turine.

„Turime atvykti į Turiną ir įmušti. Žinome koks tas įvartis gali būti svarbus, kadangi namuose mes savo vartus išlaikėme „sausus“. „Bayern“ tikrai nesiruošia tik gintis. Kol kas mes pirmaujame 2-0, bet futbole gali visko atsitikti, todėl turime išlikti susikaupę ir žaisti savo žaidimą“, - kalbėjo olandas.

„Mes žinome ko tikėtis. Pirmajame mače mums pavyko „uždaryti“ Andrea Pirlo, bet tokio kalibro žaidėjai svarbiose rungtynėse visada gali pasitempti ir žaisti dar geriau. Jis turbūt svarbiausias jų futbolininkas, todėl mums reikia būti atsargiems. Turėsime visada jį stebėti“, - užbaigė A.Robbenas.

REKLAMA

Turino „Juventus“ strategas Antonio Conte teigia, kad jie Turine žais visiškai kitaip nei tą darė Miunchene.

„Mes kovosime prieš labai stiprią komandą. Esame išalkę ir tinkamai nusiteikę, todėl žaisime visai kitaip nei pirmosiose rungtynėse. Pirmasis mačas parodė tai, ką mes jau žinojome – „Bayern“ yra labai stipri ekipa ir žaidžia fizišką žaidimą. Jie yra vieni iš Čempionų lygos favoritų“, - kalbėjo A.Conte.

„Po daugybės sunkių metų mes pradėjome naują kelionę, dėl to tarp mūsų yra nemažas skirtumas. Mūsų projektas dar net neįpusėjo, todėl mes norime sekti „Bayern“ pavyzdžiu. Dėl daug priežasčių mes atstatėme tai, kas buvo sugriauta. „Bayern“ yra dangoraižis, o mes vis dar statybų aikštelė“.

REKLAMA

„Tačiau šiame mače mes žaisime kitaip nei Vokietijoje. Mano žaidėjai nori parodyti tai, ko jiems nepavyko padaryti Vokietijoje. Mes pamatysime ar taip mums pavyks. Nuostabu žaisti tokius svarbius mačus. Mūsų fanai mums suteiks daug papildomo entuziazmo. Mūsų stadione bus tokia atmosfera, kurios jau seniai nebuvo“.

„Girdėjau, kad žmonės sakė, jog praėjusios savaitės rungtynės buvo mūsų prasčiausias pasirodymas per daug metų. Per kiek dagu metų?! Mūsų projektas gyvuoja tik 18 mėnesių ir žmonės pamiršta ką mes jau pasiekėme. Žmonės galvoja, kad viskas yra lengva, bet pasiekė sėkmę niekada nėra lengva. Dar prieš du metus mes net nežaidėme Europoje“, - užbaigė A.Conte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu „Juventus“ gynėjas Giorgio Chiellini teigia, kad jie išstudijavo „Bayern“ žaidimą ir šiandien jie bandys kontratakuoti jų keliamą spaudimą.

„Mūsų stovykloje daug entuziazmo. Mes tikime, kad galime žengti tolyn ir kovosime dėl to. Aikštę norime palikti be jokių nusivylimų, žinodami, kad atidavėme visas jėgas. Norime, kad šis vakaras būtų nuostabus. Mūsų fanai padės tai pasiekti“, - kalbėjo G.Chiellini.

„Būtų nelogiška iškart visas pajėgas leisti į puolimą ir tai suteikti „Bayern“ šansą kontratakuoti. Praėjusiame mače „Bayern“ puikiai mus spaudė. Jie spaudė ne tik gynėjus, bet ir saugus. Jų žaidimas buvo labai intensyvus. Visi kartu mes išstudijavome rungtynes ir nusprendėme kokią taktiką pasirinksime. Bandysime kontratakuoti po jų spaudimo“, - užbaigė gynėjas.

REKLAMA

„Juventus“ klubo saugas Andrea Pirlo mano, kad „Juventus“ klubas privalo tikėti savimi, nes tik tada jie bus pajėgus įveikti „Bayern“ ir patekti į Čempionų lygos pusfinalį.

„Mes turime tikėti savo galimybės panaikinti dviejų įvarčių deficitą. Aš buvau Stambule ir La Korunjoje, ten išmokau, kad viskas yra įmanoma. Stambule „Milanas“ pirmavo 3-0 prieš „Liverpool“. Mes buvome įsitikinę, kad laimėsime rungtynes, bet mačas pasibaigė 3-3, o tada mes pralaimėjome vienuolikos metrų baudinių seriją. Prieš „Deportivo“ mes namuose laimėjome 4-1, tačiau Ispanijoje pralaimėjome 0-4, o mes buvome „Milan“, ne šiaip sau kokia komanda“, - kalbėjo A.Pirlo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų