REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos ir Anglijos spauda teigia, kad Madrido „Real“ klubas vasarą ketina pateikti pasiūlymus tiek už Londono „Tottenham“ lyderį Garethą Bale‘ą, tiek už „Manchester City“ puolėją Sergio Aguero.

REKLAMA
REKLAMA

Šie abu futbolininkai jau ilgą laiką yra linksniuojami su „Real“ ekipa, o dabar spauda skelbia, kad už juos abu „Karališkasis“ klubas nepagailės kiek daugiau nei 100 milijonų eurų.

REKLAMA

Fichajes.com ir „The Daily Express“ teigia, kad „Real“ klubas „Tottenham“ komandai už G.Bale‘ą siūlys 60 milijonų eurų, o „Man City“ ekipai Ispanijos klubas už S.Aguero nori sumokėti 45 milijonus eurų.

Abu žaidėjai kiek anksčiau yra teigę, kad norėtų žaisti Ispanijoje. G.Bale‘as buvo minėjęs, kad norėtų save išbandyti kitoje lygoje, o S.Aguero, kuris Ispanijoje jau yra rungtyniavęs, ten norėtų sugrįžti dėl šeimyninių priežasčių.

REKLAMA
REKLAMA

Vienintelis dalykas kas galėtų G.Bale‘ą sulaikyti nuo išvykimo iš „Tottenham“ yra Čempionų lyga. Visgi paskutiniu metu Londono klubas pradėjo buksuoti, todėl jie gali ir neiškovoti vietos šiame Europos turnyre. Tuo metu „Man City“ nėra labai linkę parduoti S.Aguero ir klubas jam ketina pateikti naują sutartį, bet jei argentinietis jos atsisakytų, tada „Miestiečiai“ svarstytų jo pardavimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų