REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Turino „Juventus“ klubas vakar Čempionų lygos ketvirtfinalio pirmajame mače 0-2 nusileido Miuncheno „Bayern“ klubui. Jei „Juventus“ norės patekti į Čempionų lygos pusfinalį, jiems reikės perrašyti istoriją.

REKLAMA
REKLAMA

„Senoji Senjora“ per visą istoriją yra keturis kartus 0-2 pralaimėjusi pirmąjį Čempionų lygos mačą (pralaimėjimas „Bayern“ jau penktasis kartas) ir visais kartais „Juventus“ klubui nepavykdavo patekti į kitą etapą.

REKLAMA

Dar 1968 metais „Bianconeri“ pusfinalyje 0-2 pralaimėjo Lisabonos „Sporting“ klubui, o atsakomąjį mačą „Benfica“ laimėjo 1-0.

Po penkių metų „Juventus“ 0-2 pralaimėjo Dresdeno „Dynamo“ klubui, o Vokietijos klubas šią dvikovą laimėjo bendru rezultatu 4-3.

1975 metais Monchengladbacho „Borussia“ taip pat 2-0 palaužė „Juventus“ ekipą ir tą kartą vieną įvartį pelnė dabartinis „Bayern“ treneris Juppas Heynckesas. Atsakomasis mačas tarp šių komandų baigėsi taikiai 2-2.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinį kartą „Juventus“ 0-2 Čempionų lygoje buvo pralaimėjusi Londono „Arsenal“ ekipai 2006 metais. Antrosios rungtynės vyko Italijoje ir jos baigėsi be įvarčių.

Tokiu pat skirtumu „Juventus“ nusileido ir „Bayern“ komandai. Pagal istoriją „Juventus“ tai labai nesėkmingas deficitas. „Juve“ jau kitą trečiadienį Turine galės bandyti pakeisti istoriją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų