REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stambulo „Galatasaray“ saugas Hamitas Altintopas atskleidė, kad jo santykiai su Madrido „Real“ treneriu Jose Mourinho yra tikrai geri.

REKLAMA
REKLAMA

30 metų turkas praėjusiame sezone žaidė „Los Blancos“ gretose, tačiau ten saugas nepritapo ir sužaidė vos 12 rungtynių. Nepaisant to, prieš artėjantį Čempionų lygos ketvirtfinalio mačą tarp „Galatasaray“ ir „Real“, H.Altintopas prakalbo, kad Ispanijoje jis buvo laimingas.

REKLAMA

„Mourinho yra puikus treneris. Jis žmogus, kuris apie futbolą žino labai daug. Rūbinėje jo santykiai su žaidėjais yra puikūs. Jis žino kada reikia būti šalia žaidėjo ir kada reikia nueiti“, - buvusį savo trenerį gyrė H.Altintopas.

„Mourinho yra treneris, kuris su visais savo žaidėjais tampa draugu ir broliu. Aš taip pat neturiu jokių blogų jausmų „Real“ klubui. Apie šį klubą galiu pasakyti tik pozityvius dalykus“, - tęsė saugas iš Turkijos, kuris prakalbo ir apie artėjančias rungtynes.

„Mes atvyksime į Madridą ir atakuosime. Treneris Fatihas Terimas visada sako, kad geras puolimas yra geriausia gynyba. Aš tikiuosi gerų ir atvirų rungtynių. Bus daug progų pasižymėti. Jei Madride mums pavyks įmušti įvartį, tada atsakomosiose rungtynėse galime tikėtis visko“, - užbaigė H.Altintopas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų