REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ klubo krašto gynėjas Dani Alvesas prieš artėjantį UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio mačą pareiškė, kad Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius yra didelis rūpestis „Barcelona“ gynybai.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad PSG sėkmingai apeliavo Zlatano Ibrahimovičiaus gautą dviejų rungtynių diskvalifikaciją ir švedas galės žaisti jau pirmajame ketvirtfinalio mače, kuris vyks Paryžiuje (antradienį). D.Alvesas prisibijo savo buvusio komandos draugo, kuris yra puikus puolėjas.

REKLAMA

„Ibrahimovičius gali sukelti daug rūpesčių, nes jis yra puikus žaidėjas. Jis taip pat yra didis atletas ir man buvo garbę būti jo komandos draugu“, - „RMC Sport“ citavo D.Alveso žodžius.

„Praeityje mes taip pat jau žaidėme vienas prieš kitą. Manau, kad jo žaidimas tikrai nesuprastėjo ir prieš jį žaisti bus sunku kaip ir anksčiau“, - tęsė brazilas.

„Mes turėsime dirbti sunkiai, kad neleistume PSG klubui įmušti. Mes žinome, kad Ibra yra svarbus žaidėjas, kuris gali bet kurią akimirką įmušti įvartį. Tačiau negalime viso dėmesio sutelkti tik į jį, nes ir kiti PSG žaidėjai yra puikūs bei pavojingi“, - užbaigė D.Alvesas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų