REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ klubo gynėjas Sergio Ramosas užsiminė, kad jis su klubu labai nori laimėti Čempionų lygą, nes tai vienas iš kelių trofėjų, kurių jis dar nėra laimėjęs.

REKLAMA
REKLAMA

26 metų futbolininkas kart su savo šalimi ir klubu laimėjo devynis didžiausius titulus, bet Čempionų lygos su „Real“ klubu jam dar nepavyko laimėti. Priminsime, kad „Real“ pateko į Čempionų lygos ketvirtfinalį ir jame varžysis su Stambulo „Galatasaray“ klubu, kurį S.Ramosas jau anksčiau pavadino labai rimtu priešininku.

REKLAMA

„Manau, kad varžytis su stipriausiais Europos klubais yra didelis prestižas. Tai visada tave motyvuoja ir dėl šios konkurencijos tu nori turėti kuo daugiau įtakos“, - kalbėjo S.Ramosas.

„Laimėti Čempionų lygą yra viena mano didžiausių svajonių. Pirmieji titulai visada pažymi tavo gyvenimą, tačiau aš tikiuosi, kad ateityje galėsiu girtis ir Čempionų lygos trofėjumi. Gaila, tačiau tai vienas iš kelių trofėjų, kurių dar nesu laimėjęs. Aš svajoju apie šios taurės kėlimą į viršų“, - savo svajones atskleidė gynėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad „Real“ į ketvirtfinalį pateko įveikęs „Manchester United“ klubą ir šiuo pasiekimu S.Ramosas buvo labai patenkintas.

 

„Tai buvo labai svarbi pergalė ir rimtas žingsnis į priekį. Svarbiausia, mes tą padarėme „Old Trafford“ stadione, o to daugybę metų niekas nematė“, - vieną svarbiausių sezono pergalių prisiminė ispanas.

„Mes esame dvi puikios komandos, o jie visą laiką žaidė labai gerai. „Real“ klubas įveikęs „Manchester United“ įgavo daug pasitikėjimo savimi. Psichologiškai ši pergalė buvo labai svarbi, kadangi ketvirtfinalio mes laukiame su dideliu entuziazmu“, - teigė S.Ramosas, kuris prisiminė ir savo įvartį į savus vartus „Old Trafford“ stadione.

„Kai padarai klaidą, tu negali prarasti susitelkimo, tai labai svarbu. Aš įsimušiau į savus vartus ir man tikrai nepasisekė. Aš manau, kad mano mąstymas mane padarė tokiu žaidėju, kokiu esu dabar. Aš visada stengiuosi įžiūrėti tik gerąją pusę ir nepalūžtu po tokių klaidų. Bandau atsitiesti ir žaisti dar geriau“, - užbaigė S.Ramosas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų