REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pergalės UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje Madrido „Real“ komandos strategas Jose Mourinho tvirtino, kad jo auklėtiniai nenusipelnė laimėti – „Manchester United“ buvo pranašesnė visas rungtynes, rašo goal.com.

REKLAMA
REKLAMA

„Old Trafford“ stadione rungtynės antradienį baigėsi 2:1 ispanų karališkojo klubo naudai. Abu įvarčius Madrido komandai pavyko pelnyti po to, kai iš aikštės buvo išvarytas raudonąją kortelę gavęs šeimininkų žaidėjas Nani.

REKLAMA

„Nepriklausomai nuo sprendimo, geresnė komanda pralaimėjo, - po dvikovos kalbėjo J. Mourinho. – nežaidėme gerai ir nenusipelnėme pergalės, tačiau toks yra futbolas. Nekalbėsiu apie raudonąją kortelę Nani, nes nesu tikras dėl jos.“

Strategas akcentavo, kad geriausias žaidėjas aikštėje buvo vartininkas Diego Lopezas, puikiai apgynęs „Real“ vartus nuo pavojingų „raudonųjų velnių“ atakų. Anot J. Mourinho, ekipos lyderio Cristiano Ronaldo žaidimas buvo geras, tačiau jam nebuvo lengva žaisti prieš savo buvusią komandą.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma, džiaugiamės, kad patekome į kitą etapą. Varžovai buvo fiziškai itin stiprūs. Net ir neturėdami vieno žaidėjo jie mums grasino, o kai geriausias žaidėjas aikštėje yra vartininkas net ir turint žaidėjų skaičiaus pranašumą tai reiškia, kad rungtynių nekontroliavome“, - kalbėjo J. Mourinho.

UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio burtai bus traukiami kovo 15 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų