REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien be „Manchester United“ ir Madrido „Real“ klubų, antrą aštuntfinalio mačą žais ir Dortmundo Borussia“ bei Donecko „Šakhtar“ klubai. Pirmosios šių komandų rungtynės Ukrainoje baigėsi taikiai 2-2, todėl dabar savo šalių čempionai santykius aiškinsis Dortmunde.

REKLAMA
REKLAMA

„Šakhtar“ treneris Mircea Lucescu mano, kad šios poros nugalėtojas tikrai pasieks Čempionų lygos finalą, o „Borussia“ treneris Jurgenas Kloppas tikisi nustebinti „Šakhtar“ klubą.

REKLAMA

„Aš stebėjau paskutines „Borussia“ rungtynes su „Bayern“. Pirmajame kėlinyje jie žaidė kontratakomis, bet antrajame kėlinyje jie puolė daug daugiau. „Borussia“ yra stiprus klubas, bet jaučiu, kad esame pasiruošę rungtynėms“, - kalbėjo M.Lucescu.

„Pirmosiose rungtynėse „Borussia“ puikiai išnaudojo mūsų klaidas. Robertas Lewandowkis įmušė įvartį kai du mūsų žaidėjai susidūrė vienas su kitu. Panašus buvo ir antrasis įvartis. Fiziškai „Borussia“ gali būti geresni. Jie žaidžia puikų futbolą. Mano komanda bandys daryti mažiau klaidų ir nesuteiks jiems dovanėlių“, - toliau kalbėjo strategas.

REKLAMA
REKLAMA

„Jie tikrai apsunkins mums gyvenimą. Manau, kad jie puls nuo pat rungtynių pradžios ir mūsų gynėjai turės daug darbo. Manau, kad komanda, kuri šiandien laimės, pateks ir į Čempionų lygos finalą. Kloppas yra puikus treneris, pasaulinės klasės strategas. Jis du kartus iš eilės su komanda laimėjo „Bundesliga“. Jis žino kaip reikia išauginti jaunus žaidėjus“, - užbaigė M.Lucescu.

 

„Aš skaičiau, kad jei mes nepateksime į kitą etapą, sezonas mums bus nesėkmingas. Tai šiek tiek per žiauru. Vokietijoje mes turime puikią progą finišuoti antroje vietoje, o prieš tris metus apie tai galėjome tik pasvajoti. Visgi šiandien mūsų laukia labai svarbus mačas, nes galime pasiekti kažką naujo – patekti į Čempionų lygos ketvirtfinalį“, - kalbėjo J.Kloppas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Abiems komandoms bus labai sunku. Pirmajame mače pamatėme, kad abi komandos buvo vertos žaisti Čempionų lygos aštuntfinalyje ir jos tikrai yra stiprios. Pirmas mačas nieko nenusprendė. Mes gal kiek ilgiau valdėme kamuolį, tačiau niekuo daugiau neišsiskyrėme. Nesijaudinu, kad mūsų klubas gali padaryti klaidų, kadangi futbole nebūna rungtynių be klaidų. Noriu, kad žaistume taip gerai, jog klaidos mums nerūpėtų ir neturėtų didelės įtakos“, - tęsė treneris.

„Galbūt Mircea Lucescu gali nustebinti mane, tačiau labai retai vienam treneriui pavyksta nustebinti kitą. Viskas priklauso nuo to kaip sužais tavo komanda. Lucescu matė mus Miunchene, tačiau mes buvome pakankamai protingi ir neparodėme visko ką sugebame. Galbūt mums pavyks nustebinti jį, kadangi parodysime daugiau nei jis matė. Tikiuosi, kad pavyks tai padaryti“, - užbaigė J.Kloppas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų