REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Skaudų antausį Milane gavusi „Barcelona“: namie bus kita istorija

A. Iniesta kalba apie itin neigiamą rezultatą

Pirmose UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse Milane favorite laikyta „Barcelona“ netikėtai 0:2 nusileido pakiliai žaidusiems „Milan“ futbolininkams. „Tai itin neigiamas rezultatas. Taip nutinka, kai nežaidi savo žaidimo“, - kalbėjo katalonų saugas Andresas Iniesta.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingą „Milan“ žaidimą trečiadienį vainikavę Kevin-Prince‘o Boatengo (57 min.) ir Sulley Muntari (81 min.) įvarčiai įspraudė „Barcelona“ ekipą į kampą – katalonams teks iš peties paplušėti atsakomojoje dvikovoje kovo 12 dieną „Camp Nou“ stadione.

REKLAMA

Gynėjas Dani Alvešas aikštę paliko nusivylęs – „blaugrana“ neparodė ką gali „San Siro“ stadione. „Galėjo kovoti daug geriau, - sakė jis. – „Čempionų lyga – aukšto lygio turnyras. Čia niekas nieko lengvai neatiduoda – reikia kovoti.“

Katalonai negali atleisti ir teisėjui, įskaičiusiam kontroversišką pirmąjį įvartį, kai po Riccardo Montolivo smūgio kamuolys lietė Cristiano Zapatos ranką. Tik po to K.P. Boatengas nuginklavo Victoro Valdeso saugomus vartus. „Man buvo visiškai akivaizdu, bet teisėjas to nematė“, - teigė gynėjas Gerardas Pique.

REKLAMA
REKLAMA

„Barcelona“ trenerio asistentas Jordi Roura pripažino, kad tai nebuvo jo auklėtinių geriausios rungtynės. „Net jei turėjome problemų, manau, toks rezultatas nepelnytas. Varžovai sukūrė pora galimybių ir jas išnaudojo. Patekome į sudėtingą situaciją. „Milan“ buvo gerai organizuoti ir puikiai gynėsi“, - komentavo jis.

Anot jo, priešininkų mestos pajėgos į gynybą katalonus truputį šokiravo. „Atsakomosiose rungtynėse Barselonoje bus kita istorija – tikime, kad viskas apsisuks mūsų naudai“, - tikino trenerio asistentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų