REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po vakar 1-1 pasibaigusių Čempionų lygos rungtynių tarp Madrido „Real“ ir „Manchester United“, „Karališkojo“ klubo strategas Jose Mourinho nei kiek nesijaudina, kad namuose jo klubas praleido įvartį. J.Mourinho mano, kad komandų šansai patekti į kitą etapą yra lygus. Strategas taip pat teigia, kad jie „Old Trafford“ stadione tikrai gali įmušti įvartį.

REKLAMA
REKLAMA

„Nesu nustebintas rezultatu. Aš to ir tikėjausi. Antrajame mače gali visko įvykti, šios poros nugalėtojas dar tikrai nėra aiškus. Manau, kad jis paaiškės tik paskutinėmis minutėmis. Šiandien „Man Utd“ žaidė labai taktiškai. Antrajame kėlinyje jų visi žaidėjai buvo savo aikštės pusėje. Jie tiesiog laukė progos kontratakuoti ar standartinės situacijos. Jie puikiai gynėsi“, - kalbėjo J.Mourinho.

REKLAMA

„Kitos rungtynės bus labai atviros. Jei paklaustumėte manęs kiek komandos procentaliai turi šansų patekti į kitą etapą, aš sakyčiau 50-50. Dėl savo išvykos įvarčio jie tikrai neturi pranašumo, nes mes galime įmušti įvartį „Old Trafford“ stadione“.

„Antrajame kėlinyje „Man Utd“ turėjo du gerus šansus, tačiau tai paimta iš konteksto. Visą kėlinį mes spaudėme juos, o jie atsitraukę tiesiog laukė mūsų. Jie tai darė gerai. Manau, kad mano žaidėjai atidavė visas jėgas. Rungtynių pradžia mums buvo sunki. Mes pataikėme į virpstą, o po to jie iš niekur įmušė įvartį. Dabar atėjo laikas vykti į „Old Trafford“. Ten galime įmušti daugiau nei vieną įvartį“, - toliau kalbėjo „Real“ strategas.

REKLAMA
REKLAMA

„Man patinka pirmas rungtynes žaisti namuose, nes po to žinai, ką turi padaryti svečiuose. Mes vyksime į „Old Trafford“ ir žinosime ką mums reikės padaryti. Mums reikės mušti įvarčius. Tai labai lengva suprasti. Šiandien mes galėjome įmušti daugiau įvarčiu ir galėjome laimėti, bet tą galėjo padaryti ir jie. Dabar esame laimingi ir susitiksime po trijų savaičių“, - užbaigė J.Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų