REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Tottenham“ klubo treneris Andre Villas-Boasas pareiškė, kad jei klubas nori išlaikyti lyderį Garethą Bale‘ą, jiems reikia patekit į kito sezono UEFA Čempionų lygą.

REKLAMA
REKLAMA

23 metų Velso rinktinės narys šiame sezone rodo įspūdingą sportinę formą. Jis jau yra įmušęs 11 lygos įvarčius ir tik su jo pagalba „Tottenham“ gali varžytis dėl vietos Čempionų lygoje.

REKLAMA

Visgi tokia gera G.Bale‘o sportinė forma patraukė ir Europos gigantų dėmesį. Ypač šiuo futbolininku domisi Madrido „Real“ ekipa, tačiau A.Villas-Boasas mano, kad vieta Čempionų lygoje padėtų išsaugoti G.Bale‘ą.

„Jam šis sezonas nuostabus. Jis nepaprastas žaidėjas. Vakar jis puikiai žaidė ir už Velsą bei įmušė įvartį. Jis tikrai mėgaujasi savo futbolu“, - kalbėjo „Tottenham“ treneris.

„Ar jis geriausias „Premier“ lygoje? Tikrai sunku pasakyti, bet jis tikrai priklauso geriausiųjų penketukui. Tokie žaidėjai visada sulaukia daug dėmesio, bet tai nereiškia, kad mes privalėsime su juo skirtis“, - toliau kalbėjo strategas.

REKLAMA
REKLAMA

„Ar mes galime jį pas save išlaikyti? Tikiuosi, kad taip. Šiuo metu esame labai laimingi, kad turime jį. Aš manau, kad jei mums pavyks pasiekti sau iškeltus tikslus, galėsime jį išlaikyti savo gretose. Ar Čempionų lygos kvalifikacija padėtų tai padaryti? Manau, kad taip. Ten nori žaisti visi geriausi futbolininkai, todėl G.Bale‘as būtų patenkintas, jei tą darytų su „Tottenham“ ekipa“, - užbaigė A.Villas-Boasas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų